Ekranı bir tablete göre küçük, Tab S9+ ve Tab S8 Ultra'ya göre aşirı küçük.
Ekranı bir tablete göre küçük, Tab S9+ ve Tab S8 Ultra'ya göre aşirı küçük.
Ekranı bir tablete göre küçük, Tab S9+ ve Tab S8 Ultra'ya göre aşırı küçük.
Iyi de arkadaşın amacı oyun değil, kaldı ki Tab S9+ da gayet akıcı oynatır PUBG'yi.Evet orası öylede ama PUBG gibi oyunlarda daha akıcı oynatır.
Madem iPhone'u var eşinizin diğer arkadaşların dediği gibi iPad Air 5 almanız daha mantıklı olur hocam. S8 Ultra biraz fazla büyük olabilir, iPad Air 5'de M1 var. Performans olarak da harika yani. Apple Pencil ekstra olarak satılıyor diye biliyorum, ona da bütçe ayırmanız gerek. Tab S serilerinde S-Pen tabletle beraber geliyor diye de biliyorum. Seçim sizin.Hocam bunların işletim sistemi nedir?
Hocam ben kendime almıyorum, eşime alıyorum. O iPhone 13 kullanıyor biraz da Apple sevgisi var ama takıntılı değil. S8U'nın 8G1 ile geliyor olması düşündürüyor. Tablette soğutma ile ilgili sorun yaşanmaz herhalde? Ben S8U düşünüyorum ama iPadler arasından seçim yapacak olsan ne almalı? Bu arada S-Pen kutudan çıkıyor değil mi?
S9+ da düşünüyordum ancak 8G2 dışında başka bir artısı var mı? Ben S23 kullanıyorum ama eşim iPhone 13 kullanıyor. Ben ona bakıyorum. Kafam çok karışık şu an.
Hocam Apple Pencil deneyimleyemedim daha, S-Penler aşağı yukarı aynıdır diye tahmin ediyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.