20 bin TL tablet tavsiyesi

Forum Clerk

Hectopat
Makaleler
1
20 bin TL civarında bir bütçem var biraz üzerine çıkabilirim. Sunum, çizim, film izleme gibi amaçlarla kullanılacak. Tab S8 Ultra ve iPad 10. nesil var. Sizce ne alayım?

Son düzenleyen: Moderatör:
S8 Ultra alırdım, Android olduğu için mini bilgisayar niteliği taşıyor. İstediğinizi yaparsınız ayrıca onunla.

S8 Ultra daha güçlü gözüküyor.

Ayrıca Apple Pencil'in çizim için daha üstün olduğunu da duydum.

S8 Ultra Super Amoled.

S23'ünüz var diye hatırlıyorum ve ekosistem için ben S8 Ultra alırdım.

iPad'in ekran çözünürluğü yüksek fakat IPS ekrana sahip. Tab S8 Ultra'da Super AMOLED ekran bulunuyor. Tab S9+ da seçeneklerinizden birisi olsun bence. Daha küçük fakat Dynamic AMOLED bir ekrana ve Snapdragon 8 Gen 2 SoC'a sahip. S23 kullanıyordunuz siz hatırladiğim kadarıyla, bencd iPad yerine Tab S8 Ultra ya da Tab S9+ tercih edin.

Hocam bunların işletim sistemi nedir?
S8 Ultra alırdım, Android olduğu için mini bilgisayar niteliği taşıyor. İstediğinizi yaparsınız ayrıca onunla.

S8 Ultra daha güçlü gözüküyor.

Ayrıca Apple Pencil'in çizim için daha üstün olduğunu da duydum.

S8 Ultra Super Amoled.

S23'ünüz var diye hatırlıyorum ve ekosistem için ben S8 Ultra alırdım.
Hocam ben kendime almıyorum, eşime alıyorum. O iPhone 13 kullanıyor biraz da Apple sevgisi var ama takıntılı değil. S8U'nın 8G1 ile geliyor olması düşündürüyor. Tablette soğutma ile ilgili sorun yaşanmaz herhalde? Ben S8U düşünüyorum ama iPadler arasından seçim yapacak olsan ne almalı? Bu arada S-Pen kutudan çıkıyor değil mi?
iPad'in ekran çözünürluğü yüksek fakat IPS ekrana sahip. Tab S8 Ultra'da Super AMOLED ekran bulunuyor. Tab S9+ da seçeneklerinizden birisi olsun bence. Daha küçük fakat Dynamic AMOLED bir ekrana ve Snapdragon 8 Gen 2 SoC'a sahip. S23 kullanıyordunuz siz hatırladiğim kadarıyla, bencd iPad yerine Tab S8 Ultra ya da Tab S9+ tercih edin.
S9+ da düşünüyordum ancak 8G2 dışında başka bir artısı var mı? Ben S23 kullanıyorum ama eşim iPhone 13 kullanıyor. Ben ona bakıyorum. Kafam çok karışık şu an.

Hocam bunların işletim sistemi nedir?
Android fakat Google servisleri yok, APK olarak yüklenebiliyor o da çok sağlıklı çalışmıyor. Sizde zaten S23 varken Samsung almanizı öneririm ben.
Tablette soğutma ile ilgili sorun yaşanmaz herhalde?
Siz zaten çok ağır iş yapmayacaksınız, ısınmaz.
S9+ da düşünüyordum ancak 8G2 dışında başka bir artısı var mı?
Ekranı daha iyi. Büyük ekrana önem veriyorsanız Tab S8 Ultra alın, yoksa Tab S9+ daha iyi tercih.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı