20 bin TL telefon önerisi

S23 fiyati da çok yüksek ben şuan S23FE de karar kıldım gibi zaten herkes önerdi acaba S23FE ile S23 arasında çok fark var mıdır veya S23FE den baska öneriniz olur mu ona göre en yakın zamanda almak istiyorum.
Alıp geçebilirsin. Sosyal medyayla işin yoksa her türlü memnun eder.

Uzaktan bakınca mı? Hangi teste dayanarak bunu söylüyorsun hocam. Aydınlatır mısın?
Testleri izlemek bedava:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

13 Pro'nun RAW cekim disinda hicbir artisi yok. S22'nin baskin oldugu sahneler cok daha fazla.

S23'un arka kamerada iPhone 14'e, on kamerada 14 Pro'ya sagladigi ezici ustunlugu daha onceki konularda tartismistik, hatirliyorsunuzdur.

S23 fiyati da çok yüksek ben şuan S23FE de karar kıldım gibi zaten herkes önerdi acaba S23FE ile S23 arasında çok fark var mıdır veya S23FE den baska öneriniz olur mu ona göre en yakın zamanda almak istiyorum.
S23 ile S23 FE arasinda S23'un avantaji olacak sekilde premium hissiyat farki, SoC, daha iyi telephoto sensoru ve daha iyi ultra genis aci sensoru var. Eger S23 FE'nin tasarimina okeyseniz diger farklar cok belirgin olmaz.

İkinci el S23 düşünür müsün ?

İkinci el S23 düşünür müsün ?
Telefonda ikinci ele nedense çok sıcak bakmıyorum belki bi iPhoneu düşünürdüm de o da hee türlü yüksek fiyat

Testleri izlemek bedava:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

13 Pro'nun RAW cekim disinda hicbir artisi yok. S22'nin baskin oldugu sahneler cok daha fazla.

S23'un arka kamerada iPhone 14'e, on kamerada 14 Pro'ya sagladigi ezici ustunlugu daha onceki konularda tartismistik, hatirliyorsunuzdur.

S23 ile S23 FE arasinda S23'un avantaji olacak sekilde premium hissiyat farki, SoC, daha iyi telephoto sensoru ve daha iyi ultra genis aci sensoru var. Eger S23 FE'nin tasarimina okeyseniz diger farklar cok belirgin olmaz.

S23FE de karar kıldım herkes çok önerdi peki bir sorum var ben 256 gb düşünüyorum ama acaba 128 gb yeterli midir sizlerin de firkilerini almak istedim, suanki telefonum 64 gb ve full dolu kendimden emin olamadim acaba 256ya gerek var mı diye

S23FE de karar kıldım herkes çok önerdi peki bir sorum var ben 256 GB düşünüyorum ama acaba 128 GB yeterli midir sizlerin de firkilerini almak istedim, şu anki telefonum 64 GB ve Full dolu kendimden emin olamadim acaba 256ya gerek var mı diye
Size kalmis bir durum. Bana 512 GB zar zor yeter mesela, cunku fotograf cekmeye bayiliyorum. Android kullansam bir suru modlu kameram ve Config'im olurdu ancak 1 oyun bile indirmezdim. Dedigim gibi, bu tamamen size kalmis bir durum.

Size kalmis bir durum. Bana 512 GB zar zor yeter mesela, cunku fotograf cekmeye bayiliyorum. Android kullansam bir suru modlu kameram ve Config'im olurdu ancak 1 oyun bile indirmezdim. Dedigim gibi, bu tamamen size kalmis bir durum.
Teşekkürler biraz daha araştırma yaptım büyük bir kısım da fiyatini haketmediğini söylüyor. Paran varsa düz S23 al yoksa da buna çok gerek yok diyorlar, kafam karıştı.

Teşekkürler biraz daha araştırma yaptım büyük bir kısım da fiyatini haketmediğini söylüyor. Paran varsa düz S23 al yoksa da buna çok gerek yok diyorlar, kafam karıştı.
Bütçen yetiyorsa zaten S23 mü S23FE mi almalıyım diye düşünmene gerek yok. S23 al geç. Eğer bütçen S23’e çıkmazsa S23FE almak mantıklı.

Testleri izlemek bedava:

Komedi gibi inceleme. Böyle fotoğraf çekmek için ekstra çaba sarf etmek gerekli.

Dosya Ekleri

• 1700395233734.png
    1700395233734.png
    580,4 KB · Görüntüleme: 51

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı