20 bin TL telefon önerisi

Bütçe
20000 TL

freedomm

Femtopat
Katılım
27 Şubat 2024
Mesajlar
4
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba. Yaklaşık 20 bin TL civarında telefon arıyorum.

POCO X6 Pro / Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ / Samsung Galaxy S23 FE / Xiaomi 13T / Samsung Galaxy S22 / Xiaomi Redmi Note 12 Pro / Honor 90 arasında kaldım.

Çok uzun yıllar kullanabileceğim, sağlam ve hızlı bir telefon olmasını istiyorum. Hangisini almalıyım? Ya da başka önerebileceğiniz güzel telefon var mı? Hangisini tavsiye edersiniz?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Samsung Galaxy S22'de batarya problemi var. X6 pro, S23 FE, Honor 90 modellerini şiddetle öneririm. Şahsi fikrimi soracak olursan da Honor 90 alıp keyfime bakardım.
 
hem ram kapasitesi , hemde batarya olarak karşılastırılan çoğu modelden daha düşük olmasına rağmen neden ısrarla S23 FE öneriliyor ?
Batarya boyutuna göre biraz küçük evet ama yine de bütçesindeki telefonlarla yarışacak bir ekran süresi veriyor. 8 GB RAM günümüzde gayet yeterli, düşük değil. 12 GB gibi yüksek RAM kapasiteleri daha çok uzun vadede belki işe yarar ama yine de bu cihazın 5 6 yıl sonra RAM'den dolayı kaybedeceğini sanmam. Bu bütçede S23 FE'den iyi bir cihaz bulacağınızı sanmam. Cihazın iyi olup olmadığı RAM ve batarya kapasitesi ile belirlenmiyor.
 
Hem RAM kapasitesi, hem de batarya olarak karşılastırılan çoğu modelden daha düşük olmasına rağmen neden ısrarla S23 FE öneriliyor?

Tek batarya ve RAM yok çünkü. S23 FE kamera olarak, ekran olarak, yazılım olarak, suya dayanıklılık olarak çok daha önde. Oyun oynamayacak birinin POCO X6 Pro alması saçmalık.
 
Biraz geç yazıyorum ama, herkese cevapları için teşekkürler. Uzun bir mukayese sonrası Samsung Galaxy S23 FE 256 GB değil, Poco X6 Pro 512 GB aldım. Bir haftadır kullanıyorum ve oldukça memnunum. En büyük eksisi yalnız, kamerası. Kaliteli kamera isteyenlere tavsiye etmiyorum.
 
Xiaomi Redmi Note 13 Pro+, Xiaomi Redmi Note 12 Pro ve Honor 90'ı eledim gitti. Diğerleri biraz isteğe bakıyor. En derli toplu olan ise bence S23 FE. Zaten almışsınız ama belki başkasına yardımı olur.
 

Geri
Yukarı