20 bin TL telefon önerisi

• Konuyu başlatan xTurbo
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 20
  • Görüntüleme 286
Bütçe
15.000 TL ile 20.000 TL arası
Üstüne koyarsan S24FE veya S23 FE olabilir. Samsung A serisinde de A56 alınabilir ama fiyatını hatırlamıyorum. Redmiler de kötü vallahi ne söylesem az kalır. Babam Redmi'ye bağlı nedense ama hep de sıkıntı çıkartıyor. Günlük kullanım için falan alınabilir ama belki. Honor 400'de de beni en çok etkileyen şey kamerası oldu. 200MP kamera var. Güncelleme desteği kısa galiba ama alınır yani.

Üstüne koyarsan S24FE veya S23 FE olabilir. Samsung'a serisinde de A56 alınabilir ama fiyatını hatırlamıyorum. Redmi'ler de kötü vallahi ne söylesem az kalır. Babam Redmi'ye bağlı nedense ama hep de sıkıntı çıkartıyor. Günlük kullanım için falan alınabilir ama belki. Honor 400'de de beni en çok etkileyen şey kamerası oldu. 200MP kamera var. Güncelleme desteği kısa galiba ama alınır yani.

Performans istiyorsa çok da bir seçeneği yok bana göre dediğim gibi POCO / Honor / a serisi(emin değilim) A55 kullandımda memnun kalmadım ben S24 FE var da oda 27.000 civarı arkadaş oraya çıkarı emin değilim.

S21 FE de olabilir.

Isınma ve batarya sorunlu.

F6 da güzel sahsen ROM işine girerse daha kolay olur işi 😀

Hocam bende X6 Pro var ama sizin beklentinize göre kamera ve dengeli bir işlemci diyorsanız Honor 400 ama tam tersi şekilde performans odaklıysa POCO'lar daha mantıklı POCO kamerasına aşırı kötü demiyorum ama Honor 400 daha iyi ama poconundakide idare eder.

Bütün yorumlara baktığımda POCO X7 Pro daha ağır basıyor gibi hocam mütabık mıdır sence siparişi vereyim?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı