20 bin TL tıp için tablet önerisi

MayBasH

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Kardeşim tıp kazandı. Okul için kullanacağı bir tablet istiyor. Kalem olmak zorunda. Hafıza en az 128 GB olmalı. Ders dışında dizi film izleyecek ve diğer gündelik işler için kullanacak. Oyun oynamıyor. Bütçem 20 bin TL sınırında.

Amazonda 19k olan bir tablet var. Samsung Tab S9. Alırsa üniversitenin sonuna kadar rahat götürür. Çok güçlü bir işlemcisi var.

Kardeşim tıp kazandı. Okul için kullanacağı bir tablet istiyor. Kalem olmak zorunda. Hafıza en az 128 GB olmalı. Ders dışında dizi film izleyecek ve diğer gündelik işler için kullanacak. Oyun oynamıyor. Bütçem 20 bin TL sınırında.
Redmi pad pro ya da huawei matepad 11.5. Bütçenizin fazla altında ama yeteceğini düşünüyorum.

O zaman ipad'den başka çare kalmıyor gibi
ipad de 20k civarına olan tabletler var elbet ama bunun yanına kalem ve uygulama masraflarını da düşünürsek en az 5k daha eklememiz gerek. İpadin 15k fiyatında modelleri + kalem uygulama yapsanız bu seferde 64 gb hafızalı, ekranı ve işlemcisi ileri seviyede olmayan bir tablet almış olacaksınız. Samsung da uygulamalara ve kaleme ek olarak ücret vermek gerekmiyor.20k ya İpad+kalem ikilisi yerine Tab S9 almak araya dağlar kadar fark koymak demektir.

Çok ağır işler yapılmayacaksa Samasung S9 FE+ yeterlidir. Biraz daha komple bir tablet isteniyorsa Samsung S9 alınmalı.

Çok ağır işler yapılmayacaksa Samasung S9 FE+ yeterlidir. Biraz daha komple bir tablet isteniyorsa Samsung S9 alınmalı.

Hocam ben de ilk onu düşündüm ancak o cihazın işlemcisi 6 yıl götürmez. İleride çoklu pencere açılımları vs. durumlarında FE+ modeli kasmalar yapar. O yüzden S9 u almak daha mantıklı bence.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı