20 bin TL'ye ikinci el monitör dahil RTX 3070 sistem alınır mı?

Bütçe
20000

abisbs

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, masaüstü bilgisayar alacağım. Bütçem monitor dahil 20 bin. Bir arkadaş şu sistemi önerdi. Sizce nasıl, ek olarak sizin önerebileceğiniz sistem var mı? Sıfır da olabilir.
12400F işlemci.
RTX 3070 ekran kartı.
500 GB M.2 SSD.
RGB kasa 600W güç kaynağı.
MSI Pro H620 anakart.
16 GB RAM 3200 MHz.
27 inch 240 Hz Monster monitör.
Tüm ürünler 2. el 20.000 TL.

2.el alıcaksan bu daha iyi olur üstüne az daha koyup monitör bulursun rahat. Bide o sistemde PSU marka model SSD nedir tam yazmamışsın. Ayrıca ben bu forumda Monster monitör önerenin hiç görmedim çogu ürünü kötü çünki.
Marka modelleri bende bilmiyorum açıkcası arkadaşım bulmuş sanırım. Sıfırlarına bakınca uygun geldi ama ikinci el olarak yazdığım sistemin fiyatı pahalı mı sizce?

Marka modelleri bende bilmiyorum açıkcası arkadaşım bulmuş sanırım. Sıfırlarına bakınca uygun geldi ama ikinci el olarak yazdığım sistemin fiyatı pahalı mı sizce?
Yeri geliyor 16K civarına son teknoloji 4060 sistem bile çıkıyor sıfır olarak bence pahalı. Misal yukarda önerdiğim sistem çok daha alınabilir şuan için sizinkine kıyasla.

Yeri geliyor 16K civarına son teknoloji 4060 sistem bile çıkıyor sıfır olarak bence pahalı. Misal yukarda önerdiğim sistem çok daha alınabilir şuan için sizinkine kıyasla.
Aynen gördüm ama Antalya uzak kalıyor ben biraz daha araştırayım sıfır cihaazları da takip edebileceğim yer var mı

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı