Fevzican Çiloğlu
Decapat
Daha fazla
Selamünaleyküm arkadaşlar. Ortalarda takılacak şekilde sistem arıyorum. Birisiyle irtibata geçtim, almayı düşünüyorum ama bu kısımda sizin de düşüncelerinizi istiyorum. Kasa 3 yıllık, ilk kullanıcısı. Anladığım kadarıyla öyle çok bilgi dolu birisi değil; almış, kullanmış, oynamış, takılmış. Piyasayı pek takip etmeyen, daha doğrusu kafasını buna yormayan birisine benziyor. Linkini de koyacağım. Elden alacağım için çevreden baktım, biraz konuştuk. Dürüst bir insana benziyor, Allah korkusu bilen birisine de benziyor. Sistem detaylarına da baktıktan sonra 3 yılı aşkın bu sistem alınır mı?
Yol masrafı ve aldıktan sonra temizletme ve macun için 1K düştü. 1K da en başta ben indirim istemiştim, 10 bine anlaştık kısacası. Fg mod kurup takılmayı düşünüyorum oyunlarda. Bu yazılım çok şey bahşediyor neticesinde; bu yüzden yeterli geleceğini sanıyorum güncel oyunlarda fg mod ile.
Yol masrafı ve aldıktan sonra temizletme ve macun için 1K düştü. 1K da en başta ben indirim istemiştim, 10 bine anlaştık kısacası. Fg mod kurup takılmayı düşünüyorum oyunlarda. Bu yazılım çok şey bahşediyor neticesinde; bu yüzden yeterli geleceğini sanıyorum güncel oyunlarda fg mod ile.
Son düzenleyen: Moderatör: