RTX 2070 Super sistem monitör dahil 17 bin TL'ye alınır mı?

16.500 bırakıyor en son bulunduğum yerden bir 60 km uzakta yarın bakıp almayı düşünüyorum.

Hocam bende genelde internetten anlaştığımız fiyatın altında oluyor eğer samimi bir sohbet dönerse rahatlıkla 16 ya alırsınız. Ve 60km yoldan geleceksiniz kasaya almaya benzin parası cart curt bir şeyler deyin rahat alırsınız.

Hocam bende genelde internetten anlaştığımız fiyatın altında oluyor eğer samimi bir sohbet dönerse rahatlıkla 16 ya alırsınız. Ve 60km yoldan geleceksiniz kasaya almaya benzin parası cart curt bir şeyler deyin rahat alırsınız.
20 bine ilana atmıştı zaten baya konuştuk en son 16500 bağladık dediğin gibi yakıt vs hepsini konuştum bu arada klavye mouse kulaklık da verecek dandik bi marka

20 bine ilana atmıştı zaten bayağı konuştuk en son 16500 bağladık dediğin gibi yakıt vs hepsini konuştum bu arada klavye mouse kulaklık da verecek dandik bir marka.

Hocam sen bilirsin ama üstüne biraz daha ekleyip çok daha iyisini alabilirsin işlemcisi çok eski rahat 6 7 yılı var.

RTX 2070 Super 8 GB 3 fan.
i5 8600.
2TB M.2 SSD.
16 GB RAM.
Rampage 27 inc 240 Hz monitör.
Evet 17 bin liraya alınır mı?
Sistem 2.el
Yok knk alınmaz ikinci el alacaksan amd sistem topla efsane dizersin monitör zaten çöp. Sıfır dizeceksen bütçeni arttırıp 20 k ya sıfır 4060 sistem dizersin 4 k ya da monitör çakarsın. Bu İkinci elden rx 6800xt falan alırsın diğer parçalar 0 olur mesela bu sistemin kaç kat güçlüsü yani sakın alma bunu bu 2 yıl sonra başını ağrıtır diğer dizeceklerin en az 4,5 yıl götürür.

Yok knk alınmaz ikinci el alacaksan amd sistem topla efsane dizersin monitör zaten çöp. Sıfır dizeceksen bütçeni arttırıp 20 k ya sıfır 4060 sistem dizersin 4 k ya da monitör çakarsın. Bu İkinci elden rx 6800xt falan alırsın diğer parçalar 0 olur mesela bu sistemin kaç kat güçlüsü yani sakın alma bunu bu 2 yıl sonra başını ağrıtır diğer dizeceklerin en az 4,5 yıl götürür.
Eyvallah çok teşekkür ettim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı