20 bin TL'ye kadar monitör önerisi

Bütçe
20000

cre0n

Hectopat
Merhaba. Sistemim için monitör önerisi alacaktım. Baktığım monitörlerde tam anlamıyla içime sinen bir model olmadı. FPS oyunları öncelikli olmakla diğer oyunları da oynuyorum. 27 inç monitörlere uzağım biraz alışamadım bir türlü. Sizlerden de öneri alabilir miyim?
Sistem bilgisi işlemci: Ryzen 5 5600X, ekran kartı 3060 Ti.

Merhaba. Sistemim için monitör önerisi alacaktım. Baktığım monitörlerde tam anlamıyla içime sinen bir model olmadı. FPS oyunları öncelikli olmakla diğer oyunları da oynuyorum. 27 inç monitörlere uzağım biraz alışamadım bir türlü. Sizlerden de öneri alabilir miyim?
Sistem bilgisi İşlemci: Ryzen 5 5600X, ekran kartı 3060 Ti.

20 bin lira bir monitör için fazla pahalı değil mi ya, oyunları Ultra profesyonel oynamıyorsan bence daha uygun fiyatlı şeyler alınabilir, artan fiyata da 3070 Ti alırsın.😃

360 Hz ve 25" istersen AW2523HF oneririm.

Bunun disinda onerebilecegim monitorler 240 Hz 2K 27" veya 144-165 Hz 4K 27" olacaktir. Nasil bir monitor istiyorsun?

Bu monitör karşıma çıktı genelde ama tam emin olamadım. 2K için ekran kartı performansı şu an için yetersiz olur diye düşünüyorum haksız mıyım?

Bu monitör karşıma çıktı genelde ama tam emin olamadım. 2K için ekran kartı performansı şu an için yetersiz olur diye düşünüyorum haksız mıyım?
Oyununa gore yettigi de olur yetmedigi de olur ama bu butcede AW2523HF olmadigi surece baska bir 1080p monitorun alinabilirligi yok. Oyun fark etmeksizin 2K monitorde tam verim istiyorsan 3060 Ti'i satip daha yuksek bir GPU al, kalan parayla da 2K 240 Hz monitor al.

Oyununa gore yettigi de olur yetmedigi de olur ama bu butcede AW2523HF olmadigi surece baska bir 1080p monitorun alinabilirligi yok. Oyun fark etmeksizin 2K monitorde tam verim istiyorsan 3060 Ti'i satip daha yuksek bir GPU al, kalan parayla da 2K 240 Hz monitor al.

Bu monitör için iyi diyorsunuz anladığım kadarıyla. 25 inçte bundan daha iyi bir monitör var mı absürt rakamlar dışında.

360 şart değil 240 da yeterli olur. Panel ve görüntü kalitesine daha çok önem veriyorum yoksa TN panelli Zowie tercih ederdim.
Acikcasi 1080p 240 Hz 24" modellerin goruntu kalitesi pek iyi degil, temel amaclari oyun cunku. Oyuncular da goruntu kalitesini pek umursamiyor. 2K 240 Hz 27" modeller guzel.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı