20 bin TL'ye tablet önerisi

Merhaba arkadaşlar kardeşime tablet bakıyorum. 8. sınıf 20.000 TL bütçemiz var. Hem ders çalışırken kullansın hem de biraz oyun oynarken keyif alsın zevkli oynasın donma kasma yapmasın. Şu anlık Samsung Galaxy Tab S10FE ve Apple A16 arasındayız ama Samsung'un işlemcisi 7 yıl güncelleme garantisi vermesine rağmen performansı Snapdragon 8300 göre çok geride kalıyor. Ne önerirsiniz?

IPad'den şaşma kanka. 60 Hz olayı problem değil PUBG olsun diğer oyunlar olsun zaten 60 Hz in üstünde FPS nadiren veriyor. Mesela PUBG'de 90 var ama cihaz 60 Hz olduğu için vermez yine de eksikliğini hissetmezsin iPad 9'um var hala sağlam peformans veriyor tablet denince Apple başta gelir.

Merhaba arkadaşlar kardeşime tablet bakıyorum. 8. sınıf 20.000 TL bütçemiz var. Hem ders çalışırken kullansın hem de biraz oyun oynarken keyif alsın zevkli oynasın donma kasma yapmasın. Şu anlık Samsung Galaxy Tab S10FE ve Apple A16 arasındayız ama Samsung'un işlemcisi 7 yıl güncelleme garantisi vermesine rağmen performansı Snapdragon 8300 göre çok geride kalıyor. Ne önerirsiniz?

iPad bence.

Gayet yerinde PUBG denemedim ama Wild Rift'te bayağı başarılı, ekran 90 Hz şarjı biraz hızlı gidiyor gibi onun harici ekran avantajı çok iyi oyun ağırlıklı olacaksa aynı şeyleri daha da iyi karşılayan Honor Pad V9 var bu yaz tablet araştırmaktan gözüm kör olmuştu oradan biliyorum ayrıca derste çalışılıyor not için avantajlı ayrıca 144Hz ve IMAX desteği var. Honor bilinmedik marka sanmayın zamanında Huawei'nin alt markasıydı sonradan tekleşip marka oldu. Ama ekranı 11.5 inch büyük boy takıntınız falan varsa Tab S10 FE Plus alabilirsiniz bir yandan da Honor'dan not tutma konusunda Samsung daha gelişmiştir. İyi sosyaller dilerim.

Hocam tek değişen boy değil emin olun şu an unuttum ama bayağı özellik değişiyordu.

Önermem çoğu modelinin kalemi pilli oluyor ve pilleri bulması zor. Lenovo Tab ideapro gibi bir model vardı belki ona bakılabilir ama dediğim gibi.

Hocam ben Tab S10 FE incelemesini izledim not almak için bayağı iyi özellikler var, sanırım tercihim S10FE olacak ara sıra Minecraft ve eFootball falan oynuyorum oyun olarak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı