20 bin TL'ye telefon tavsiyesi

Eğer güncelleme desteği sorun olmayacaksa kesinlikle Honor 200. sorun olursa a55.

Honor 200 daha iyi katılıyorum ama abartmaya gerek yok. Aralarında 1 2 kısım dışı uçurum yok. Hep yakın değerler. Honor 200'ün güncelleme sıkıntısınıda dahil ettiğimizde A55i 2. seçenek olarak sunmanın mantıksız yanı yok.
beyler kararımı verdim ya honor 200 yada dayımdan taksitle s22 ultra alacağım

Sizin aklınıza bunu kim soktu bilmiyorum ikisi de yan yana atılabilecek cihazlar gayet de. Attığım marka Apple değil bu arada. Markaya para ödediğiniz falan yok. Honor 200 donanımsal olarak daha iyi olsa da Samsung kadar uzun güncelleme desteği vermez. Ayrıca Honor 200 kasa ve sertifika konusunda A55'ten daha kötü. Onuda ekleyeyim. Bunları sorun yaratacak insanlar illaki çıkacaktır ona göre konuşun lütfen.
Senin aklına kim soktu bilmiyorum, ben her iki cihazı da deneyimledim ona göre konuşuyorum. Teknik özellikleri de inceyebiliyorsun ayrıca her türlü kaynaktan. Samsung Galaxy S'den beri piyasadaki hemen hemen bütün markaların farklı cihazlarını da kullandım, marka takıntım yok, sırf kağıt üstünde yazanlara bakıp da cihaz almam aldırmam. A55 gibi bir cihazı bu fiyatta önermenin zerre mantığı yok, iki cihazı da deneyimlesen böyle rahat konusamazdin sanmıyorum, fiyat aralıklarına bakıp bir iki özelliğine bakıp ikisi de iyiymiş deyip öneriyorsun sanırım. Bir de ben objektif kıyaslama yapıp önerimi yaparım, gidip de kendim almayacağım bir cihazı da buraya öneri olarak yazmam. Alacak kişi de farklı yorumlara bakıp arastirmasini yapıp alır.

Senin aklına kim soktu bilmiyorum, ben her iki cihazı da deneyimledim ona göre konuşuyorum. Teknik özellikleri de inceyebiliyorsun ayrıca her türlü kaynaktan. Samsung Galaxy S'den beri piyasadaki hemen hemen bütün markaların farklı cihazlarını da kullandım, marka takıntım yok, sırf kağıt üstünde yazanlara bakıp da cihaz almam aldırmam. A55 gibi bir cihazı bu fiyatta önermenin zerre mantığı yok, iki cihazı da deneyimlesen böyle rahat konusamazdin sanmıyorum, fiyat aralıklarına bakıp bir iki özelliğine bakıp ikisi de iyiymiş deyip öneriyorsun sanırım. Bir de ben objektif kıyaslama yapıp önerimi yaparım, gidip de kendim almayacağım bir cihazı da buraya öneri olarak yazmam. Alacak kişi de farklı yorumlara bakıp arastirmasini yapıp alır.

Yok hocam estafurullah kimsenin bilgisine laf etmemde bizim aile full Honor kullaniyor bende ne olduğunu biliyorum S22 Ultra 25bin TL te alacağım dayım kullandı

Fiyat aralıklarına bakıp bir iki özelliğine bakıp ikisi de iyiymiş deyip öneriyorsun sanırım.

Sizin öneri şekliniz beni ilgilendirmez. Bende kullanmayacağım telefonu önermiyorum merak etmeyin. 2 telefonda farklı akrabalarımda var. Aynı anda olmasa da ikisini de deneyimledimki rahatça konuşabiliyorum. Telefonu gereksiz abarttığınızı düşünüyorum.

Sizin öneri şekliniz beni ilgilendirmez. Bende kullanmayacağım telefonu önermiyorum merak etmeyin. 2 telefonda farklı akrabalarımda var. Aynı anda olmasa da ikisini de deneyimledimki rahatça konuşabiliyorum. Telefonu gereksiz abarttığınızı düşünüyorum.
hocam tartismaya gerek yok S22ultra alacağım

Temiz yorulmaz bir cihazsa alınabilir, bu fiyata çıkarsan S24 Fe'de degerlendirilebilir, en azından sıfır garantili olur. Yani tartışmalık bir durum yok da 18.000'i A55'e vermek facia olurdu.
dayım normal kullanim için kullandi fotoğraf sosyal medya sadece normalde 30 bin tl ye satacakti indirim istedim aylik 3 bin vererek öderim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı