20 bin TL'ye tüm oyunları Ultra açacak laptop önerisi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bütçe
20000
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bütçeye 3050 ti uygun izle ve karar ver.

Şu konuda net konuşayım masaüstü olsa 3050 yine iyi degerler alırsın ama laptop ile ultra takintin olacaksa çok üzülürsün. Bende dediğim gibi 3060 laptop vardı onda bile ayar kısmak zorunda kalıyordum. 40-45 fps ye düşüyordu. Rtx 3050 bundan daha az değer verir haberin olsun. Eğer 20k bütçe varsa en mantıklısı 2. El rtx 3060 bence.

Hocam benmi yanlış biliyorum bu Ultra dedigimiz şey cokmu ust duzey bir şey yani 3050 Ultra niye acamasin? 50+FPS rahat diye oynatir diye dusunuyorum oyunlari.

Oynayamazsınız hocam. 3050 Ti buldunuz diyelim, medium-high ayarlarda bazı oyunları 50-60 FPS oynarsiniz ama Ultra ber oyun olmaz. Size 3050 deyince iyi geliyor galiba ama laptop 3050'si bu. Masaüstündeki ile dizüstündeki bir olmuyor.
Laptoplardakiler daha güçsüz bildiğiniz üzere.

Son zamanlarda konularda bu Ultra bağımlılarını görmek de ilginç oluyor, Ultra dediğiniz şeyin high ile çok farkı yoktur. Yapımcıların zorlamasıyla ortaya çıkar sadece. Bütçe de kısıkken Ultra için ısrar etmek de gereksiz bence.

Neyse hocam YouTube'da test videoları oluyor onlara bakarsanız bir fikir edinirsiniz hemen hemen.

Hocam tamam özür dilerim ama bütçe 25 k felan olmazmı. Eğer olursa atarım

Atsana. Ayrıca o bile gow u ultrada 60 oy atamaz.
Sana mı sorucam konuşurken öncelikle? Arkadaşın hangi oyunları oynadığını bilmiyoruz. Her oyunu diyor fakat her oyunu alacak parası olan adam 20k laptopmu bakar onu da düşünmek lazım.Çoğu oyunu 40-60 oynatır dedim. Sen her oyunu 20-30 oynatır diyorsun aynı şey değil.

Sana mı sorucam konuşurken öncelikle? Arkadaşın hangi oyunları oynadığını bilmiyoruz. Her oyunu diyor fakat her oyunu alacak parası olan adam 20k laptopmu bakar onu da düşünmek lazım.Çoğu oyunu 40-60 oynatır dedim. Sen her oyunu 20-30 oynatır diyorsun aynı şey değil.
Bir şey demedm ki. Özür dilerim. Haklıymışsın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı