Hocam öyle deme. Belki durumu yoktur.
Hocam bilginiz yoksa konuşmayın. 1650 laptoplar şu an 20k falan.
Durumu olmayan biri tüm oyunları Ultra oynamak istemez.
Hocam öyle deme. Belki durumu yoktur.
Hocam bilginiz yoksa konuşmayın. 1650 laptoplar şu an 20k falan.
Durumu olmayan biri tüm oyunları Ultra oynamak istemez.
Hocam benmi yanlış biliyorum bu Ultra dedigimiz şey cokmu ust duzey bir şey yani 3050 Ultra niye acamasin? 50+FPS rahat diye oynatir diye dusunuyorum oyunlari.
Hocam az önceki arkadaşın attığını alıngeçin. Daha fazla bulunmaz bence. 2.el sıkıntı olmazsa sana BAYAĞI atarımYardımcı olmayacaksanız sizi çarpı tuşuna alalım.
Sana mı sorucam konuşurken öncelikle? Arkadaşın hangi oyunları oynadığını bilmiyoruz. Her oyunu diyor fakat her oyunu alacak parası olan adam 20k laptopmu bakar onu da düşünmek lazım.Çoğu oyunu 40-60 oynatır dedim. Sen her oyunu 20-30 oynatır diyorsun aynı şey değil.Hocam tamam özür dilerim ama bütçe 25 k felan olmazmı. Eğer olursa atarım
Atsana. Ayrıca o bile gow u ultrada 60 oy atamaz.
Bir şey demedm ki. Özür dilerim. Haklıymışsın.Sana mı sorucam konuşurken öncelikle? Arkadaşın hangi oyunları oynadığını bilmiyoruz. Her oyunu diyor fakat her oyunu alacak parası olan adam 20k laptopmu bakar onu da düşünmek lazım.Çoğu oyunu 40-60 oynatır dedim. Sen her oyunu 20-30 oynatır diyorsun aynı şey değil.
Estağfurullah ne özrü.Bir şey demedm ki. Özür dilerim. Haklıymışsın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.