20 bin TL'ye YKS için tablet önerisi

kayden13

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba, öncelikle 20 bin TL bütçeyle YKS için tablet arıyorum. iPad A16 ve iPad Air 5. nesil arasında kaldım. Sıfır kapalı kutu olarak iPad Air 5'i 20 bin TL'ye buldum.

Sizce 17 bin TL'ye iPad A16 mı tercih edilmeli yoksa 20 bin TL'ye iPad Air 5. nesil mi tercih edilmeli? Tableti üniversitede de kullanacağım. Başka bir öneriniz varsa paylaşırsanız sevinirim teşekkürler.

iPad Air 5. nesil alabilirsin.

Kendi görüşüm:
eğer tableti sadece YKS hazırlığı için alacaksan, bu bütçe (20.000 TL) fazla gelebilir; daha uygun fiyatlı alternatiflere ya da kalemli Android tabletlere bakabilirsin. Ancak cihazın uzun ömürlü olsun ve YKS sonrası üniversitede de kullanayım diyorsan, iPad Air 5 mantıklı bir tercih olur.

Yine de, ders çalışacaksan ve üniversiteye başlayacaksan tablet yerine bir bilgisayar alman çok daha işlevsel ve mantıklı olacaktır. O bütçelere örneğin HP 15-FC0059NT modelini düşünebilirsin.

Ben şahsen tablet yerine dizüstü bilgisayar (laptop) alırdım, ama tercihin kesinlikle tabletse, o zaman iPad Air 5. nesil iyi bir seçimdir.

iPad Air 5. nesil alabilirsin.

Kendi görüşüm:
eğer tableti sadece YKS hazırlığı için alacaksan, bu bütçe (20.000 TL) fazla gelebilir; daha uygun fiyatlı alternatiflere ya da kalemli Android tabletlere bakabilirsin. Ancak cihazın uzun ömürlü olsun ve YKS sonrası üniversitede de kullanayım diyorsan, iPad Air 5 mantıklı bir tercih olur.

Yine de, ders çalışacaksan ve üniversiteye başlayacaksan tablet yerine bir bilgisayar alman çok daha işlevsel ve mantıklı olacaktır. O bütçelere örneğin HP 15-FC0059NT modelini düşünebilirsin.

Ben şahsen tablet yerine dizüstü bilgisayar (laptop) alırdım, ama tercihin kesinlikle tabletse, o zaman iPad Air 5. nesil iyi bir seçimdir.

İleride laptop almayı da planlıyorum. Tableti üniversitede not almak, sınavlara hazırlanmak ve notları okumak için kullanmayı düşünüyorum. iPad Air 5’in fiyatı uygun geldiği için bütçemi bu seviyeye çıkardım yoksa benim de ilk planım android bir tablet almaktı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı