Benjamin the Ferel
Hectopat
- Makaleler
- 1
Öyle bir olay olsaydı oyuncular üzülmezdi ki? Düşünsene 5 bin TL'ye 5 bin Dolarlık oyun aldığını.....
7 Dolara çevrilir.Steam 20 Kasım'ın ilk saatlerinde hesabınızdaki para ne kadarsa 200 lira varsa 200 dolar yapacak ve gün içinde bu düzeltilecek gibi iddialar görmeye başladım. Sizce dolara geçildikten sonraki ilk saatler böyle bir şey yaşanır mı?
Dolara döndürülen bir ülkede benzer birşey olmuş galiba ilk 20-30 dakika öyle olmuş diyorlar ama hemen düzeltilmiş o yarım saatte oyun alınabildi mi bilmiyorum amaHocam yok öyle ya. 200 lira 7-8 dolar ediyor öyle olacak. Öyle bir şey olma ihtimali rdr nin 100 liraya dönmesi ile birebir.
Evet, hatta gönlümüz olsun diye 100 dolarlık store çeki verecekmiş Valve.Steam 20 Kasım'ın ilk saatlerinde hesabınızdaki para ne kadarsa 200 lira varsa 200 dolar yapacak ve gün içinde bu düzeltilecek gibi iddialar görmeye başladım. Sizce dolara geçildikten sonraki ilk saatler böyle bir şey yaşanır mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.