GeForce NOW 20 Mbps indirme 5 Mbps yükleme hızıyla kullanılır mı?

amd 8970m 4 gb son güncelleme 2020
a10 5750m
Donmadan keyifle oyun oynamak istiyorum. Geforce Now da sorun yaşarım herhalde. İnternet hızımdan mı kaynaklı?

GeForce NOW'un kendi sitesinde bu belirtiliyor.
GeForce NOW 60 FPS'de 720p için en az 15 Mbps ve 60 FPS'de 1080p için 25 Mbps gerektiriyor.

Merhaba.
Download 20 küsur Mbps Update 5 Mbps.
Bu şartlarda sorun yaşar mıyım? Alınır mı?
Teşekkür ederim.

Tabii çok güvenmemek lazım GeForce NOW Türk kullanıcılarına pek önem göstermediği için bu açıklamanında doğruluğunu sorgulamak lazım.

Merhaba.
Download 20 küsur Mbps Update 5 Mbps.
Bu şartlarda sorun yaşar mıyım? Alınır mı?
Teşekkür ederim.

Ayrıca paranı boşa harcamış olursun hangi paketi alacaksın bilmiyorum ama en düşük paketi bile alsan yazık edersin. Bilindiği üzere (eğer durumu düzeltmedilerse) GeForce NOW Türkiye'de sadece 1060 ve 2080 kartlarını destekliyor ve ayrıca SSD yerine HDD bellek kullanıyorlarmış. Yani tavsiyem bu kadar aşağılık bir firmanın para kazanmasına yardımcı olmaman.

Son düzenleme:
Denemek için ücretsiz sürümde assetto corsa nın açılmasını bekliyorum. Yarım saati geçti sıradaki kullanabilecek sistem aranıyor diyo. Açılmayacak gibi

@ametcorn Son sistem oyunları oynamam galiba ama Victoria 3, Tdu, asetto corsa yada epic games bedava oyunları sıkıntısız oynayabilirim galiba. Almışken 1 yıllık paketini alacağım 2880 tl. Ama istediğim her oyunu oynayamamam saçma. Bi deneme paketini alıp denemem lazım.

Son düzenleme:
Denemek için ücretsiz sürümde assetto corsa nın açılmasını bekliyorum. Yarım saati geçti sıradaki kullanabilecek sistem aranıyor diyo. Açılmayacak gibi

@ametcorn Son sistem oyunları oynamam galiba ama Victoria 3, Tdu, asetto corsa yada epic games bedava oyunları sıkıntısız oynayabilirim galiba. Almışken 1 yıllık paketini alacağım 2880 tl. Ama istediğim her oyunu oynayamamam saçma. Bi deneme paketini alıp denemem lazım.
Alınabiliyor mu bilmem ama üzerine 600 lira daha ekleyip yurtdışından alırsan 4080, 4K seçenekleriyle kullanabilirsin.

evet yanlış okumuyorsun hem 2800 lira verip hem en kötü kartlarla oyun deneyimi yaşıyorsun ama üzerine 600 lira daha eklersen en iyi kartlarla en iyi deneyimi yaşayabiliyorsun.

Alınabiliyor mu bilmem ama üzerine 600 lira daha ekleyip yurtdışından alırsan 4080, 4K seçenekleriyle kullanabilirsin.

evet yanlış okumuyorsun hem 2800 lira verip hem en kötü kartlarla oyun deneyimi yaşıyorsun ama üzerine 600 lira daha eklersen en iyi kartlarla en iyi deneyimi yaşayabiliyorsun.
Çok tşk ederim. İlgilenen herkese

daha önceden denediysen sıra beklersin başka bir hızlı giriş hesabı açıp öyle dene

xbox gamepass ultimate kullanabilirsin baya ucuz bişe ama vpn falan gerekiyor deneybilirsin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı