20 Mbps upload ile yayın yapamıyorum

Streamlabs daha fazla CPU kullandığını söyleniyordu ama sizin için onu da deneyeceğim.
Çıkış modunu gelişmişe alınca sorun çözüldü değil mi? Streamlabs daha fazla CPU kullanabilir ama kullanacağınız en iyi programlardan her şeyi program içerisinde takip edebiliyorsunuz. (Gerçekten herşeyi.)
 
yeni ayları bu şekilde düzenledim.
 

Dosya Ekleri

  • 23.png
    23.png
    46,6 KB · Görüntüleme: 60
  • 24.png
    24.png
    39 KB · Görüntüleme: 59
Kodlayıcı kısmındaki seçeneklerde ekran kartınızı görmeniz gerek onu seçmeniz daha iyi olacaktır. Ayarlarınızın tam optimize halini bulmak için deneme yanılma yöntemini kullanırsanız çok iyi olur.
 
Tüm seçenekleri hem OBS'de hem de Streamlabs OBS'de denedim. Çözüme hala ulaşamadım.
 

Dosya Ekleri

  • Adsız2.png
    Adsız2.png
    41,8 KB · Görüntüleme: 61
Tüm seçenekleri hem OBS'de hem de Streamlabs OBS'de denedim. Çözüme hala ulaşamadım.
Dostum büyük ihtimal işlemcin yetişemiyor lütfen ayarları 720p yapıp bitrate'i 5000 civarlarına çekip dener misin. Büyük ihtimal işlemcin 1080p 60 Fps için yeterli değil. i3-9100F 1080p yayını kaldıramıyor büyük ihtimal.
 
Dostum büyük ihtimal işlemcin yetişemiyor lütfen ayarları 720p yapıp Bitrate'i 5000 civarlarına çekip dener misin? Büyük ihtimal işlemcin 1080p 60 FPS için yeterli değil. i3-9100F 1080p yayını kaldıramıyor büyük ihtimal.

720p 30 FPS de 5000 bitrate de dahi ayni sorun devam ediyor.
 
720p 30 FPS de 5000 bitrate de dahi aynı sorun devam ediyor.
Yukarıda attığın Streamlabs fotoğrafı var. O değerler düştü mü? Eğer değerler düşüyorsa çözünürlük olarak daha aşağıya gitmen gerekebilir. Buraya bir link bırakıyorum:


İşine yarar umarım.
 
Detaylı olarak yayın ayarlarını atabilir m
Üst sınır diye bir şey yok? Ben gayet üstlere çıkabiliyorum.
Çıkış modunu gelişmişe al ve sorun çözüldü bu kadar. Streamlabs kullanırsan daha rahat edersin bu arada.
Üst sınır demek şu,sen Twitche 100 uploadın olsa bile partner değilsen(partner olduğunda 6kya kadar verebilirsin) normalde bu sınır 6kdır.Sen oraya 10000 bit rate yazsan bile etki etmeyecektir.Twitch sunucuları bu kadar destekliyor.Onla bir alakası yok.
 
Detaylı olarak yayın ayarlarını atabilir misin? Üst sınır demek şu, sen Twitch'te 100 Upload'ın olsa bile partner değilsen (Partner olduğunda 6kya kadar verebilirsin) normalde bu sınır 6kdır. Sen oraya 10000 bit rate yazsan bile etki etmeyecektir. Twitch sunucuları bu kadar destekliyor. Onla bir alakası yok.
Gerçekten komiksiniz Twitch ile Obs'in yakından uzaktan alakası yok. Dedikleriniz doğru olabilir. Ama dediğim gibi bu olay OBS içinde sınırlandırmaya neden olmaz zaten bu olayı çoktan çözdük.
 
Gerçekten komiksiniz Twitch ile Obs'in yakından uzaktan alakası yok. Dedikleriniz doğru olabilir. Ama dediğim gibi bu olay OBS içinde sınırlandırmaya neden olmaz zaten bu olayı çoktan çözdük.
Hocam komiklikle alakası yok.Elbet ayarlarda bir şey yanlıştır çözmüşsünüzdür.Demek istediğimi tam kavrayamamışsınız sanırım,yineliyorum.Sizin fazla bit rate vermeniz yanlış çünkü partner olduğunuzda bile 8000 bit rate verebiliyorsunuz en fazla.Yayıncıların çoğunun 900p vermesinden bunu anlayabilirsiniz.O yüzden onun üstüne çıkılmasının bir anlamı yok.Kişi partner değilse zaten 6k sınır,size orada o uyarı verilmiş,demek istediğim tamamen bundan ibaret.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı