20 metre LAN kablosu önerisi

BumBala

Femtopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhabalar, ben çarşamba günü 50TL'ye 20MT CAT 5E kablosu almıştım (biraz kazık bir fiyat sanırsam), ancak kablo sıkıntılı çıktı, aldığım yer uçlarını kesip tekrar çaktı yaklaşık 3 gün kullanımdan sonra kabloda tekrar sıkıntı çıktı. İnşallah yarın kabloyu iade edeceğim. Bana İnternet'ten bir kablo önerir misiniz? Bütçe sıkıntısı yok, CAT6 kablo almayı düşünüyorum ancak CAT 6'nın yanında CAT 5 önerirseniz çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben bunu aldım, fiyatı gayet ucuz. Kablo biraz yumuşak ancak zarar görecek gibi değil. Yorumları da muhakkak okuyun. Farklı uzunluk çeşitleri var kafanıza göre artık.

Ben bunu aldım, fiyatı gayet ucuz. Kablo biraz yumuşak ancak zarar görecek gibi değil. Yorumları da muhakkak okuyun. Farklı uzunluk çeşitleri var kafanıza göre artık.

Teşekkür ederim hocam bakacağım kabloya, güzel gözüküyor.

elektrikçilere gidip, oldukça kaliteli kablolar alabilirsin, ömürlük bir kablonun metresi 2tl, rica edersen pense ile ucunu takacaklardır.

Teşekkür ederim yakında elektrikçi var mı bilmiyorum arayıp bulacağım çok sağ olun.

Kabloyu TV içinmi PC içinmi alıyorsun. PC içinse ağ adaptörü düşündünmü.

PC için alacaktım hocam ama kabloyu iade edemedim. Adama götürdüm bozuk diye 12.30'da götürdüğüm kabloyu 14.00'a kadar 1 buçuk saat test ettiler. Diyorlar ki biz bunu saat 10'dan beri 4 saattir test ediyoruz kablon sağlam, adama abi ben 1 haftadır test ediyorum bozuk diyorum, senin PC bozuktur diyorlar. Bozuk dedikleri PC ise 2 aylık. 😀 Sen esnaf değilsin diyip çıktım dükkanından, şimdi ödevlerim olduğu için kabloyu test edemiyorum ama en geç 2 gün sonra test etmiş olurum. Eğer sıkıntı hala devam ediyorsa bir elektrikçi bulup göstereceğim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı