Terraria.Steam'de indirimdeki oyunlara bakarken S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl, Spec Ops: The Line ve Ryse: Son of Rome arasında kaldım. Bu üçünden hangisini alabilirim veya önereceğiniz başka oyun var mıdır?
Uygunmuş fiyat olarak stalker oynamak da istiyodum güzel olabilir.![]()
S.T.A.L.K.E.R.: Bundle on Steam
Includes 3 items: S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat, S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky, S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobylstore.steampowered.com
Ben bunu aldım, fena değil gibi duruyor.
Onu da çok duymuştum ama oynamamıştım ilgimi çekmemişti nedense ama fiyatı güzelse deneyebilirim.Terraria.
Fotoğraflara bakma, Boss fight, modlar, madenler v.b. Mükemmel oyun. Başlarda oyunu bilmediğinden sıkılabilirsin ama salma oyunu oynamaya devam et.Onu da çok duymuştum ama oynamamıştım ilgimi çekmemişti nedense ama fiyatı güzelse deneyebilirim.
20 TL için üç oyun bence sudan ucuz. Fiyatının da illaki zamlanacağını düşünüyorum bence bir fırsat verilebilir.
Sanırım biraz daha para koyup Terraria ve Stalker alacağım ikisini de dener beğenemezsem iade ederim.Fotoğraflara bakma, Boss fight, modlar, madenler v.b. Mükemmel oyun. Başlarda oyunu bilmediğinden sıkılabilirsin ama salma oyunu oynamaya devam et.
Hepsi güzel oyunlar hocam ama ben Spec Ops The Line derim tabii ki herkesin kendi görüşü bu ay Steam yaz indirimleri olacak daha çok oyunlar indirime girecektir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.