20 TL'ye hangi oyun alınabilir?

Psikkoz

Decapat
Daha fazla  
Steam'de indirimdeki oyunlara bakarken S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl, Spec Ops: The Line ve Ryse: Son of Rome arasında kaldım. Bu üçünden hangisini alabilirim veya önereceğiniz başka oyun var mıdır?

Ben bunu aldım, fena değil gibi duruyor.

20 TL için üç oyun bence sudan ucuz. Fiyatının da illaki zamlanacağını düşünüyorum bence bir fırsat verilebilir.

20 TL için üç oyun bence sudan ucuz. Fiyatının da illaki zamlanacağını düşünüyorum bence bir fırsat verilebilir.

Doğru bu dönemde böyle bir fiyata oyun bulmak zor ve hala oyunu yeni tutmaya çalışan modları olan bir oyunmuş sanırım.
Fotoğraflara bakma, Boss fight, modlar, madenler v.b. Mükemmel oyun. Başlarda oyunu bilmediğinden sıkılabilirsin ama salma oyunu oynamaya devam et.
Sanırım biraz daha para koyup Terraria ve Stalker alacağım ikisini de dener beğenemezsem iade ederim.

Hepsi güzel oyunlar hocam ama ben Spec Ops The Line derim tabii ki herkesin kendi görüşü bu ay Steam yaz indirimleri olacak daha çok oyunlar indirime girecektir.

Hepsi güzel oyunlar hocam ama ben Spec Ops The Line derim tabii ki herkesin kendi görüşü bu ay Steam yaz indirimleri olacak daha çok oyunlar indirime girecektir.

Yaz indirimlerinde indirime girerse almayı düşündüğüm oyunlar var ama şu an sınav okul iş güç yokken yeni ve fiyatı iyi bir şey oynamak istiyorum da. Spec Ops'un da çok övgüsünü duydum birazdan incelemeleri okur bu yorumları da göze alarak bir şeye karar veririm.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı