20 TL'ye termal macun önerisi

Cardianor

Kilopat
Arkadaşlar merhaba. 👋 İşlemci ve ekran kartı için termal macun alacağım. Bütçem düşük, bu yüzden ₺20 altı termal macun almayı düşünüyorum. Önerdiğiniz veya kullandığınız (Fiyat fark etmez.) termal macunu önerir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arctic Mx-4 2019 Termal Macun 4 Gr Fiyatı, Yorumları - Trendyol alabilirsen iyi olur, Teknobiyotik'te stokta kalmamış eğer oradan bulursan kesinlikle oradan almanı öneririm.
1617188565242.png

Önerin için teşekkürler. Bu ekran kartım için 50 TL'lik termal macun almak gereksiz olur bence. 😁

İnternette büyük boy termal macunlar gayet uygun fiyata bulunabiliyor.

Performansı da gayet yerinde. Hatta E7500 işlemciye stok fanı ile (bakır tabanlı olan) 3.8 GHz overclock ettim. Hatta direk E5200 işlemciyi sadece stok alüminyum Full soğutucu ile bile 3.5 GHz gördüm hatta sıcaklıklar 45 50 dereceyi geçmiyordu.

Tabii bu demek oluyor ki herkes de aynı sonucu verecek diye bir şey yok deneyebilirsiniz.

Ben sadece biraz bol kullandım o kadar. E 5200 de biraz az sürmüş olabilirim.

Kullandığım termal macun bunun gibi bir şeydi işinizi görür diye düşünüyorum.

30 gram macunun 13 TL'ye satılıp kaliteli olacağına inanmıyorsunuzdur umarım.

Ptı G3606, ZM-STC8, MX-4 gibi macunları öneririm.

Zaten kaliteli olduğunu söylemiyorum ama kötüde değil yani.

Ama tabii iyisini kullanmakta fayda var ama eğer imkan yoksa niye alınmasın.

Ayrıca zaten soğutma sıkıntısı yaşamaz bile sadece biraz ömrü düşük olur ama ben 1 seneyi aşkın kullandığımda bile sıkıntısını görmedim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı