Serhat.48
Hectopat
Daha fazla
- Meslek
- Aşçı

Soğutucu & Fan - Kasa & Laptop Fanı - n11
Soğutucu & Fan ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Soğutucu & Fan çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.
Daha 15 gün oldu alalı 10 TL'ye sıradan bir bilgisayarcıdan aldım. Hiç termal macun sürülü olmayan bir i7 6700 taktım ve boşta 50 yükte 90-100leri görüyordu. Termal macunu azıcık sürüp iyice yaydırdım. Şu an boşta 29-35 arası internette gezinirken 35-45 arası yükte de maksimum 65-66ları görüyorum. Yani çok da abartmaya gerek yok fakat bütçen varsa tabii ki güzel yorumlar almış bir macun alabilirsin.
Şimdi 20 TL'lik olanı iptal ettim ücret 1 haftaya kadar yatarsa yine 20 TL'lik alayım o zaman eğer her macun iş görürse yani aşırı derece oyun oynamıyorum
Bir Rainbow atıyorum birazda BeamNG Drive oynuyorum ama genelde videoda takılıyorum ara sıra BF5 girdiğimde oluyor.
Aklım karıştı şimdi yorumlarda 20 TL'lik aynı macuna bilgisayarımda işe yaradı gerçektem güzel diyende var,
Diş macunu sıksanız daha çok işe yarar diyende var.
Bilgisayarcıya gitsem o yapsa daha mı iyi acaba?
Genel yoruma bakınız. Puanlama 4 ve üzeri ise alınır. Link paylaşsanız belki bizde beğenir ve alırız. Laptop mu bilgisayarınız masaüstü mü ikisi için öneriler farklı oluyor da.
Bu arada işlemcim oyun dahil Max 55 60 falan görüyor galiba tam denemedim ama yine de termal macuna gerek var mı?
3 senedir hiç dokunmadım işlemci bölümüne
Stok fanı dahi sökmedim.
Son düzenleme: