20 yaşında nerede çalışılır?

CannB

Hectopat
Yaş 20 kargoculuk motorkurye tarzı işlere bakıyordum ancak kargo için src4, psikoteknik motorkurye içinse A1 veya A2 isteniyor. Onlar da bende yok. Sizce bu tarz bir iş ne yapabilirim? Veya başka düzgün bir iş önerebilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam Yurt içi, aras gibi kargo şirketlerinde şoför müdavimi olamaz mısınız hiç araştırınız mı? Hani bazen görüyorum şoförün yanında da bir kişi oluyor ehliyet falan istemezler herhalde onun için.

Yaş 20 kargoculuk motorkurye tarzı işlere bakıyordum ancak kargo için src4, psikoteknik motorkurye içinse A1 veya A2 isteniyor. Onlar da bende yok. Sizce bu tarz bir iş ne yapabilirim? Veya başka düzgün bir iş önerebilir misiniz?
A101e girebilirsin orda çalışırken de motor ehliyeti alırsın. Ehliyeti alınca a101den çıkar kazandığınız parayla da motorkurye işine girersiniz.

Başka düzgün iş olarak A101, BİM, şok gibi 3 harfli marketleri ve; Burger King, MC donalds gibi zincir Fast food dükkanlarını düşünebilirsin. Tavsiyem ise 3 harfli marketler. Çünkü nispeten daha rahat olacağını düşünüyorum; hem evine yakın olacak, part time çalışabilirsin vs.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı