20 yaşında tır şoförlüğü mantıklı mı?

Sana kalmış ama gençliğini tır üstünde geçirmek pekte tercih edilir gibi değil.
Gencligini gezerek geciriyor. Bence iyi.

Güzel secim dostum yolun acik olsun. Bence dogru bir karar. Pasaport cikartirsin kendine ayrica yurt disina tasirsin mallari.

Gencligini gezerek geciriyor. Bence iyi.

Güzel secim dostum yolun acik olsun. Bence dogru bir karar. Pasaport cikartirsin kendine ayrica yurt disina tasirsin mallari.
Nasıl iyi olabilir ki. Gezmek kısmı evet ama hayat kısmı sanmam. Para biriktirmek için bir süreliğine yaparsa orasıda iyi gibi olur.

@Jetstream yurt dışında yapacaksan çok kazançlı bir iş hayatın kurtulur. Türkiye de rahat bir yaşam sürersin tatile geldiğinde ama yurt içi yapılmaz.

Yurt dışında hakikaten güzel paralar var Avrupa'nın yollarından ve coğrafyasından bahsetmiyorum bile.

19 yaşındayım ve okumak istediğim bölümler çok fazla puan istiyor. Ben de çalışacak kapasite yok, vaktimi boşuna harcamak istemiyorum. Tır şoförlüğü çok daha mantıklı geliyor, hem geziyorsun hem paranı veriyorlar. Bütün zorluklarını biliyorum ve razıyım. Sizin de fikrinizi almak istedim.

Yurt dışında yapacaksan mantıklı.
Türkiye - Avrupa seferleri yapacaksan mantıklı.
Avrupa - Türkiye seferleri yapacaksan daha mantıklı.
Türkiye içi çalışırsan döviz kazanamazsın ancak Avrupa'dan ülkemize uluslararası lojistikte çalışacaksan döviz kazanma ihtimalin çok yüksek.

Nasıl iyi olabilir ki. Gezmek kısmı evet ama hayat kısmı sanmam. Para biriktirmek için bir süreliğine yaparsa orasıda iyi gibi olur.
Ulkenin durumu ortada. Okul okumak zengin isi bence artik. Ilk kazandigim uniyi kalacak yer bulamadigim icin kaydimi sildirmek zorunda kalmistim. Aile durumu iyiyse okumak tabiki daha iyi olur. Fakat aciktan universite bitirebilir illa diploma istiyorsa.

Ulkenin durumu ortada. Okul okumak zengin isi bence artik. Ilk kazandigim uniyi kalacak yer bulamadigim icin kaydimi sildirmek zorunda kalmistim. Aile durumu iyiyse okumak tabiki daha iyi olur. Fakat aciktan universite bitirebilir illa diploma istiyorsa.
Ona bende katılıyorum. Üniler zengin işini geçtim, önüne gelen üni açıyor zaten. Çok rahat %90'ı çöp okullar, kalanları ise okula gelmeyen arap dolu artı zengin dolu.

Ona bende katılıyorum. Üniler zengin işini geçtim, önüne gelen üni açıyor zaten. Çok rahat %90'ı çöp okullar, kalanları ise okula gelmeyen arap dolu artı zengin dolu.
Sahsen cocugum olsaydi bakardim TIP veya diger muhendislikler kazanabilecek durumu var mi diye varsa sonuna kadar destek olurdum. Fakat oyle bir durumu yoksa meslek edinmesi icin bir seyler denerdim. Kendi meslegini yaparken isterse diploma alabilir.

Sahsen cocugum olsaydi bakardim TIP veya diger muhendislikler kazanabilecek durumu var mi diye varsa sonuna kadar destek olurdum. Fakat oyle bir durumu yoksa meslek edinmesi icin bir seyler denerdim. Kendi meslegini yaparken isterse diploma alabilir.
Şuan ülkede okumak isteyenin üniversitede işi yok. Özet bu.

Şuan ülkede okumak isteyenin üniversitede işi yok. Özet bu.
Universite zaten coluk cocuk yuvasi gibi. Bizim unide vardi oyleleri adam 25 yasinda 5 yasindaki cocugun beyni yok. Bolme carpma islemi yapamiyor ona ragmen bir sekilde girmisti bizim bolume. Tum sinif nefret ediyordu o kisiden.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı