200.000 TL sistem önerisi

Mrs.Pumpernickel

Centipat
Daha fazla  
200k bütçem var, nasıl toplayacağımı bilmiyorum, işlemci türü fark etmez ama hep Intel almışımdır şu zamana dek. Bir de monitor ve klavye de önerirseniz iyi olur.
Ve ayrıca İtopya sitesine güvenebilir miyim bunu merak ediyorum, hazır sistemler hakkında ne düşünüyorsunuz? Yoksa tek tek mi toplayayım bir de benım parçlararı satın alabileceğim güvenilir site tavsiyesi istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
İnventus ile daha önce alışverişim oldu, gözüm kapalı alırım ordan.
Oyun odaklı isen AMD işlemci öneririm deli performans var eskisi gibi ısınma sorunları yok.
Ekran kartında Nvidia'dan şaşma derim.
PSU alırken dikkat et, HİghPower PSU'lar baya iyidir. O kadar para veriyorsun "GOLD" bir psu al.
Daha önce toplamadıysan kendin hazır sistem al, RAM uyumsuzluğunda bile haftalarca uğraşabiliyor insan.

200k bütçem var, nasıl toplayacağımı bilmiyorum, işlemci türü fark etmez ama hep Intel almışımdır şu zamana dek. Bir de monitor ve klavye de önerirseniz iyi olur.
Ve ayrıca İtopya sitesine güvenebilir miyim bunu merak ediyorum, hazır sistemler hakkında ne düşünüyorsunuz? Yoksa tek tek mi toplayayım bir de benım parçlararı satın alabileceğim güvenilir site tavsiyesi istiyorum.
Hocam bütçeniz çok genişmiş, işlemci sınıfı için eğer oyun oynuyorsanız kesinlikle ama kesinlikle amd'nin 3d cache kullanan işlemcilerini tercih edin.

Örnek olması açısından; https://www.akakce.com/islemci/en-u...on-iki-cekirdek-4-4-ghz-fiyati,333997429.html

İtopya güvenilir bir site çoğu şeyimi oradan aldım önrei olarak da;
kasa ; OMEGA-LEGEND/AMD Ryzen 9 7900/ASUS TUF GAMING GeForce RTX 4090 OG OC Edition 24GB/32GB DDR5/1TB NVMe M.2 SSD/Geforce RTX RayTracing PC |ITOPYA.COM
monitör ; ASUS 27" ROG Swift PG27AQDM 240Hz 0.03ms G-Sync FreeSync Premium Aura RGB HDR10 HDMI DP USB3.2 WQHD OLED Gaming Monitör | ITOPYA
klavye ; ASUS ROG STRIX SCOPE II NX Snow Switch Türkçe RGB Kablolu Mekanik Gaming Klavye | ITOPYA
kulaklık;SteelSeries Arctis Pro Kablosuz Siyah Oyuncu Kulakligi| ITOPYA.COM
mause;ASUS ROG Gladius III Wireless AimPoint Kablosuz Beyaz Gaming Mouse | ITOPYA

Peki biri bana dediki sakın hazır sistem alma kendin topla hazır sistemler kötü dedi doğru mu acaba?

Hocam bütçeniz çok genişmiş, işlemci sınıfı için eğer oyun oynuyorsanız kesinlikle ama kesinlikle amd'nin 3d cache kullanan işlemcilerini tercih edin.

Örnek olması açısından; https://www.akakce.com/islemci/en-u...on-iki-cekirdek-4-4-ghz-fiyati,333997429.html
Cs2 ve pubg oynuyorum özellikle pubg de yüksek almak istiyorum

Peki biri bana dediki sakın hazır sistem alma kendin topla hazır sistemler kötü dedi doğru mu acaba?

Cs2 ve pubg oynuyorum özellikle pubg de yüksek almak istiyorum
Hocam bu bütçede bana kalırsa dediğim gibi yapıp 3d cache kullanan am5 bir sistem toplayın, hazır alıp almamanız pek farketmez bu bütçede. Ekran kartını da 4080-4090 alırsınız diye tahmin ediyorum zaten. Dediğim kart ve işlemci ile cs ve pubg'de istenilen fps'e çok rahat ulaşırsınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı