200-250 TL Arası Mouse Önerisi

Apex, CS:GO gibi oyunlar oynuyorum. Önerilerinizi bekliyorum.

Steelseries rival 300s öneririm. Kendim 2 aydır kullanıyorum. Ergonomi ve tasarım olarak çok iyi bir mouse. RGB’si ve yazılım desteği de gayet yeterli. Ben de bir fps oyuncusuyum ve bu oyunlarda gayet kullanışlı bir mouse olduğunu düşünüyorum. Üstündeki makro tuşlarıyla moba’da bile avantajın olur.

Daha önce SS Rival 100 kullandım şuand bozuldu. G300-S küçük gelir elime. SS Rival 300S hakkında ne düşünüyorsun?
Aynı şekilde ben de düşünmüştüm, sürekli kürek gibi elin var denir hatta. Fakat bu mouse'u aldığımda elime tam olarak sıkıntısız bir şekilde oturduğunu gördüm. Söylemiş olduğunuz SS Rival 300-S'te gayet güzel ve kaliteli bir mouse araştırdığım kadarıyla üstelik FPS oyunları için yüksek DPI olması büyük bir avantaj bana kalırsa.

Steelseries rival 300s öneririm. Kendim 2 aydır kullanıyorum. Ergonomi ve tasarım olarak çok iyi bir mouse. RGB’si ve yazılım desteği de gayet yeterli. Ben de bir fps oyuncusuyum ve bu oyunlarda gayet kullanışlı bir mouse olduğunu düşünüyorum. Üstündeki makro tuşlarıyla moba’da bile avantajın olur.
Rival 300S alacağım yüksek ihtimal.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı