Aynı SSD'yi kullanıyorum ancak %68 sağlık biraz düşük değil mi?OCZ TR200 240 GB.
Biraz bütcenin üstünde ama bayağı memnunum 1 sene oldu yüzde 68 sağlık.
Aynı SSD'yi kullanıyorum ancak %68 sağlık biraz düşük değil mi?
Toshiba OCZ alacağınız en son SSD olsun sağlığı çok çabuk düşüyor.
Hocam tam olarak sağlık durumunu nereden öğrenebilirim? Crystal Disk indirdim ancak sadece İyi olarak gösteriyor.Toshiba OCZ alacağınız en son SSD olsun sağlığı çok çabuk düşüyor.
![]()
Gigabyte 240 GB GP-GSTFS31240GNTD 2.5" SATA 3.0 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Gigabyte 240 GB GP-GSTFS31240GNTD 2.5" SATA 3.0 SSD arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
![]()
Kingston 240 GB A400 SSDNow SA400S37/240G 2.5" SATA 3.0 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Kingston 240 GB A400 SSDNow SA400S37/240G 2.5" SATA 3.0 SSD arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
A400 modeli gayet dayanıklı forumda pek çok yerde önerilen ve kullanan kişilerin memnun olduğu bir model zaten. İçiniz rahat bir şekilde alabilirsiniz.A400'de sağlık sorunları yok mu?
Ben WD kullanıyorum halihazırda, teşekkürler. Forumda da mevcut sağlık problemleri.A400 modeli gayet dayanıklı forumda pek çok yerde önerilen ve kullanan kişilerin memnun olduğu bir model zaten. İçiniz rahat bir şekilde alabilirsiniz.
Ben markanın kendi programından bakıyordum.Hocam tam olarak sağlık durumunu nereden öğrenebilirim? Crystal Disk indirdim ancak sadece İyi olarak gösteriyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.