200-250 TL İle Ne Alınabilir?

Daha fazla  
Bilgisayarım için 200-250 TL arası herhangi bir şey almayı düşünüyorum. Ne olabilir ?

(ekran kartı, işlemci ,anakart ,RAM, kasa, klavye, fare mevcut.)

600 TL'ye de monitör ve PSU almaya karar verdim. Geri kalan ile ne alabilirim ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun kolu alabilirsiniz. Oyun oynuyorsanız hem ergonimiktir hem de eğlenceli. Aslında klavye mause da iş görür ama bir süre sonra parmaklarınızın ve bileğinizin ağrıdığını hissediyorsanız benim gibi Dualshock 4 alabilirsiniz.

Ses sistemi ve basa bağlı yanan şerit LED müthiş oluyor.
20180201_231620_1517516196990_1.JPG

Ses sistemi ve basa bağlı yanan şerit LED müthiş oluyor.
Eki Görüntüle 280035
Hocam çok kablo karışıklığı yapmamış mısınız ? Bilgisayarımın şarj aleti kablo kirliliği yapmasın diye masanın altından geçiriyorum :D Öneriye gelecek olursak bence de ışığı duvara vuracak şekilde mavi bir şerit led döşersen masaya çok güzel olur. Veya kumandalı LED de kullanabilir.

Hocam çok kablo karışıklığı yapmamış mısınız ? Bilgisayarımın şarj aleti kablo kirliliği yapmasın diye masanın altından geçiriyorum :D Öneriye gelecek olursak bence de ışığı duvara vuracak şekilde mavi bir şerit led döşersen masaya çok güzel olur. Veya kumandalı LED de kullanabilir.
Şimdilik idare etsin diye böyle. Benim de hoşuma gitmiyor. Allah nasip ederse şöyle 21:9 ekranlı 1060/1070'li sistem almak istiyorum. İşte o zaman ortalıkta sadece klavye ve mause kablosu kalır.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı