200-250 TL oyuncu mouse önerisi

Aldığınız firmaya mı yazdınız Gamepower'a mı? Aldığınız firmadan değiştirmesini isteyebilirdiniz ya da iade edebilirdiniz.

Temizlik açısından etik olmadığı için iade kabul etmedi firma. Gamepower'a yazdım garanti için geri dönüş sağlayacağız dediler 2 yıldır hala ses seda yok :)

Temizlik açısından etik olmadığı için iade kabul etmedi firma. Gamepower'a yazdım garanti için geri dönüş sağlayacağız dediler 2 yıldır hala ses seda yok :)

Aldığınız cihazı koşulsuz şartsız 15 gün içerisinde iade edebilirdiniz. Bütün parçaları tam olduğu sürece iade hakkınız vardı.

Aldığınız cihazı koşulsuz şartsız 15 gün içerisinde iade edebilirdiniz. Bütün parçaları tam olduğu sürece iade hakkınız vardı.

Maalesef kabul etmediler hocam. 400TL için de davayla falan uğraşmak istemedim. Tabii uğraşırım sorun yok derseniz riski göze alabilirsiniz sizin tercihiniz.

Maalesef kabul etmediler hocam. 400TL için de davayla falan uğraşmak istemedim. Tabii uğraşırım sorun yok derseniz riski göze alabilirsiniz sizin tercihiniz.

Niye sorunu belirtmeden iade etmediniz ki? Böyle durumlarda ortalığı karıştırmamak için beğenmediğimi belirterek iade ediyorum ben.
Bunlarda elim küçük olduğu için rahat kullanabildiğim fareler. Bazıları eski ama diğerleri elimi ağrıtıyor.

Son düzenleme:

Hangisi tam olarak:

45-0-de1e5781356a248a915583e72c145a92.jpg

Fingertip ise Viper Mini, claw veya palm ise DeathAdder v2.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı