Bence kesinlikle bilek destekli olmalı.
Bilek desteği olan klavyelerimin hepsinden bilek desteğini çıkardım, çıkarılamayanı almaktan kaçındım. Çok da mühim değil benim için.Bence kesinlikle bilek destekli olmalı.
Dün gece HyperX Alloy'un red switch versiyonunu sipariş verdim hocam itopya üzerindenİtopya'da Hyperx Alloy FPS red switch 299 TL'ydi. Ama sonuncuyu arkadaşım aldı. Blue switch olanı 279 TL. Stok bitmeden alabilirsiniz. RGB yok ama Cherry MX switchler kullanıyor. O da biterse Steelseries Apex M400 veya Logitech G413 iyi bir seçim olabilir. Apex M400 Trendyol'da şuan 249 TL. Logitech G413 ise Zoccoshop'ta 299 TL. Onun indirimlisini bulamadım , kusura bakma.
Edit: Hyperx Alloy FPS blue switch indirimli stoğu da bitmiş.
Hayırlı olsun. Sabah kalktığımda 8 tane kalmıştı. Herkes pusuda bekliyormuş galiba.Dün gece HyperX Alloy'un red switch versiyonunu sipariş verdim hocam itopya üzerindenTeşekkürler yine de.
Hem red switche sahip olan, hem malzeme kalitesi olarak iyi olan klavyeyi görünce yapıştırdım vallaHayırlı olsun. Sabah kalktığımda 8 tane kalmıştı. Herkes pusuda bekliyormuş galiba.
Banka da ay sonu beni gözümden vuracak sanırımSanırım bir de çanta var yanında yanılmıyorsam 271 TL gibi bir fiyatı vardı, hayırlı olsun turnayı gözünden vurmuşsunuz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.