200-300₺ Klavye Tavsiyesi

İtopya'da Hyperx Alloy FPS red switch 299 TL'ydi. Ama sonuncuyu arkadaşım aldı. Blue switch olanı 279 TL. Stok bitmeden alabilirsiniz. RGB yok ama Cherry MX switchler kullanıyor. O da biterse Steelseries Apex M400 veya Logitech G413 iyi bir seçim olabilir. Apex M400 Trendyol'da şuan 249 TL. Logitech G413 ise Zoccoshop'ta 299 TL. Onun indirimlisini bulamadım , kusura bakma.

Edit: Hyperx Alloy FPS blue switch indirimli stoğu da bitmiş.

İtopya'da Hyperx Alloy FPS red switch 299 TL'ydi. Ama sonuncuyu arkadaşım aldı. Blue switch olanı 279 TL. Stok bitmeden alabilirsiniz. RGB yok ama Cherry MX switchler kullanıyor. O da biterse Steelseries Apex M400 veya Logitech G413 iyi bir seçim olabilir. Apex M400 Trendyol'da şuan 249 TL. Logitech G413 ise Zoccoshop'ta 299 TL. Onun indirimlisini bulamadım , kusura bakma.

Edit: Hyperx Alloy FPS blue switch indirimli stoğu da bitmiş.
Dün gece HyperX Alloy'un red switch versiyonunu sipariş verdim hocam itopya üzerinden :D Teşekkürler yine de.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı