- Makaleler
- 1
Mekanik ve ışıklı mışıklı olması önemli değil fakat anti-ghosting olması şart. İkinci el de düşünebilirim fakat ne alabileceğim hakkında pek fikrim yok.
Bunun Türkçe dizilim olanı yok mu?Masterkeys Lite L modelimizi önerebiliriz. Hatta Black Friday'de combo set indirime girecek. Direk combo set alabilirsiniz. Mouse'unuz varsa bile yedekde durabilir.
Cooler Master MasterKeys Lite L Combo RGB Mekanik Hisli TR Gaming Klavye Mouse Set
Cooler Master MasterKeys Lite RGB LED Mekanik Hisli TR Gaming Klavye
%100 Anti-ghosting sunuyor mu acaba? Konuda belirttiğim gibi şu an benim için en önemli özellik o da.Masterkeys Lite L modelimizi önerebiliriz. Hatta Black Friday'de combo set indirime girecek. Direk combo set alabilirsiniz. Mouse'unuz varsa bile yedekde durabilir.
Cooler Master MasterKeys Lite L Combo RGB Mekanik Hisli TR Gaming Klavye Mouse Set
Cooler Master MasterKeys Lite RGB LED Mekanik Hisli TR Gaming Klavye
%100 Anti-ghosting sunuyor mu acaba? Konuda belirttiğim gibi şu an benim için en önemli özellik o da.
Bunun Türkçe dizilim olanı yok mu?
Hocam güzel de 500₺Corsair K55.
Black Friday'de 350 civarına iner diye düşünüyorum.Hocam güzel de 500₺
Hocam güzel de 500₺
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.