Bu iki markadan uzak durmanızı öneririm. Genellikle sorunlu olabiliyor.Peki Gamepower Ogre'yi ya da James Donkey'i tavsiye ediyor musunuz?
Hocam düşünmeden dediğimi alın. O fiyata bulunabilecek en iyi klavye hiç kuşkusuz.Peki Gamepower Ogre'yi ya da James Donkey'i tavsiye ediyor musunuz?
Hocam düşünmeden dediğimi alın. O fiyata bulunabilecek en iyi klavye hiç kuşkusuz.
Biraz daha para ekleyip RGB'sini de alabilirsiniz ben RGB olanı kullanıyorum çok memnunum.![]()
Gamepower Ogre Rainbow 60m Blue Switch Türkçe Q Usb Mekanik Gaming Klavye - 3 Yıl Garanti - Fiyatı, Yorumları
Gamepower Ogre Rainbow 60m Blue Switch Türkçe Q Usb Mekanik Gaming Klavye - 3 Yıl Garanti yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Hocam halen ogreden bahsediyorsunuz. Ogre'nin kronik sorunu var tuşlar tutukluk yapıyor, iğrenç bir çınlama sesi var. Siz dediğimi alın yeter.Dostum bir arkadaşımda da ayni klavye var öneriyor ama tam karar verebilmiş değilim
Ogre yi alirsam RGB almayi düşünüyorum zaten size sorum ne zaman aldiniz ve sıkıntı çıkardı mi
Hocam halen ogreden bahsediyorsunuz. Ogre'nin kronik sorunu var tuşlar tutukluk yapıyor, iğrenç bir çınlama sesi var. Siz dediğimi alın yeter.
Ayrıca @Quanic neden üzgün hocam?
Evet hocam fenalar ya. Bahsettiğim klavye de Redragon k552 idi. Karışıklık olmuş sorun yok hocam.Ogre alın dediğinizi sandım hocam pardon. Üstte bir gözüm kanadı Gamepower fanboylarından.
Evet hocam fenalar ya. Bahsettiğim klavye de Redragon K552 idi. Karışıklık olmuş sorun yok hocam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.