200-300 TL arasi klavye tavsiyesi

• Konuyu başlatan Bbo27
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 27
  • Görüntüleme 1.011
Hocam düşünmeden dediğimi alın. O fiyata bulunabilecek en iyi klavye hiç kuşkusuz.

Dostum bir arkadaşımda da ayni klavye var öneriyor ama tam karar verebilmiş değilim
Biraz daha para ekleyip RGB'sini de alabilirsiniz ben RGB olanı kullanıyorum çok memnunum.

Ogre yi alirsam RGB almayi düşünüyorum zaten size sorum ne zaman aldiniz ve sıkıntı çıkardı mi

Dostum bir arkadaşımda da ayni klavye var öneriyor ama tam karar verebilmiş değilim

Ogre yi alirsam RGB almayi düşünüyorum zaten size sorum ne zaman aldiniz ve sıkıntı çıkardı mi
Hocam halen ogreden bahsediyorsunuz. Ogre'nin kronik sorunu var tuşlar tutukluk yapıyor, iğrenç bir çınlama sesi var. Siz dediğimi alın yeter.
Ayrıca @Quanic neden üzgün hocam?

Hocam halen ogreden bahsediyorsunuz. Ogre'nin kronik sorunu var tuşlar tutukluk yapıyor, iğrenç bir çınlama sesi var. Siz dediğimi alın yeter.
Ayrıca @Quanic neden üzgün hocam?

Ogre alın dediğinizi sandım hocam pardon. Üstte bir gözüm kanadı Gamepower fanboylarından.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı