200-300 TL Arası Mouse Önerisi

O zaman G502 tam size göre (y)

• Razer DA'da duyduğunuz gibi yazılımı yüzünden çift tıklama sorunu var, ayrıca (yanlış hatırlamıyorsam) sadece 2-4 ayarlanabilir tuşu var. MOBA ve diğer oyunlarla da vakit geçirdiğiniz için bu mouse'u tercih etmeyin bence. Ve mouse bana çok uzun ve büyük geliyor.
  • SteelSeries Rival'i kullanmadığım halde kullanan tanıdıklarım var, ergonomisine kimisi alıştı, kimisi alışamadı. MOBA oyunları kafamda tutarak söylüyorum, fazla tuş yok. Ve tutma yerlerindeki ter önleyici dokular çok çabuk soyuluyor.
  • G502'de hem fazla ayarlanabilir tuş var, hem sensörü iyi (200-12.000 DPI, PixArt PMW3366), hem de malzemesi kaliteli. Bence bir göz atın derim (y)
  • Eğer bütçeniz yeterli gelmezse G402'ye de bakabilirsiniz :)
  • Eğer Claw Grip şeklinde tutulan, veya küçük bir mouse arıyorsanız, teknik açıdan G502 ile aynı olan fakat sadece şekli değişik olan G303'e de bakın derim.
  • Mousepad olarak ise SteelSeries QcK modellerine bakın diğerleriyle uğraşmayın derim.
Hayırlı olsun (y)
Ben biraz araştırma yaptım ve maalesef G402, G502 gibi logitech markalı mouseları sevemedim. Fiyatı uygun, hele ki razera göre yarı fiyat neredeyse ama benim beklentilerimi karşılamadı. Razer Mamba Tournament Edition ya da Razer DA ile karşılaştırınca pek hoşuma gitmedi ve razer almaya karar verdim. Şahsen oynadığım moba oyununda klavye bana yetiyor ve seçtiğim modellerdeki fazladan tuşlarda bana yeterde artarda.
Almışken tam alıp senelerce kullanmak istediğim için Mamba Tournament Edition almaya karar verdim. Onun yanında da mousedan tam performans alabilmek adına Razer Manticor model Mouse pad alıcam gibi gözüküyor. Cidden özel bir yapım, alüminyum malzeme kalitesine sahip gene Mouse gibi yıllarca hiç değiştirmeyeceğim bir Mouse pad.
147b_razer_manticor_elite_aluminum_bottom_detail.jpg razer-destructor-2-gallery2.jpg

Görüşlerinizi bekliyorum.

Hayırlı olsun şimdiden. Bende tournament edition istiyordum ama yurt dışı alacağım için Razer Deathadder chroma az önce indirime girdi. Razer DeathAdder Chroma ve Razer Goliathus Speed Large sipariş ettim.

Ben biraz araştırma yaptım ve maalesef G402, G502 gibi logitech markalı mouseları sevemedim. Fiyatı uygun, hele ki razera göre yarı fiyat neredeyse ama benim beklentilerimi karşılamadı. Razer Mamba Tournament Edition ya da Razer DA ile karşılaştırınca pek hoşuma gitmedi ve razer almaya karar verdim. Şahsen oynadığım moba oyununda klavye bana yetiyor ve seçtiğim modellerdeki fazladan tuşlarda bana yeterde artarda.
Almışken tam alıp senelerce kullanmak istediğim için Mamba Tournament Edition almaya karar verdim. Onun yanında da mousedan tam performans alabilmek adına Razer Manticor model Mouse pad alıcam gibi gözüküyor. Cidden özel bir yapım, alüminyum malzeme kalitesine sahip gene Mouse gibi yıllarca hiç değiştirmeyeceğim bir Mouse pad.
Eki Görüntüle 123889 Eki Görüntüle 123886

Görüşlerinizi bekliyorum.
Peki, klavye size yetiyorsa tamamdır :) Mamba Tournament Edition tercih etmeniz iyi olmuş DA'nın yanında. Mousepad de gerçekten güzel gözüküyor, fakat hala Logitech ürünlerini neden beğenmediğinizi anlamadım. "beklentilerimi karşılamadı" derken ergonomiden mi bahsediyorsunuz, yoksa özellikten mi? Bence özellikleri gayet iyi fakat ergonomisi tartışılabilir gerçekten. Tutuş şekliniz nasıl (palm, claw, fingertip) ?

Hayırlı olsun şimdiden. Bende tournament edition istiyordum ama yurt dışı alacağım için Razer Deathadder chroma az önce indirime girdi. Razer DeathAdder Chroma ve Razer Goliathus Speed Large sipariş ettim.
Hayırlı olsun bende o ikili seti gördüm ancak speed pad kullanmak istemiyorum kullananların bazıları uçup gidiyor kontrolü zor diyor.

Peki, klavye size yetiyorsa tamamdır :) Mamba Tournament Edition tercih etmeniz iyi olmuş DA'nın yanında. Mousepad de gerçekten güzel gözüküyor, fakat hala Logitech ürünlerini neden beğenmediğinizi anlamadım. "beklentilerimi karşılamadı" derken ergonomiden mi bahsediyorsunuz, yoksa özellikten mi? Bence özellikleri gayet iyi fakat ergonomisi tartışılabilir gerçekten. Tutuş şekliniz nasıl (palm, claw, fingertip) ?
Bir kaç tane karşılaştırma videosu izledim ve logitech mousun eronomisi, malzeme ve kalitesi ile geride kalıyor. Pençe şeklinde kullanıyorum ve G serisindeki o mouselarda maalesef tam uymuyor.
Tavsiyeleriniz için çok teşekkürler.

Hayırlı olsun bende o ikili seti gördüm ancak speed pad kullanmak istemiyorum kullananların bazıları uçup gidiyor kontrolü zor diyor.

Bir kaç tane karşılaştırma videosu izledim ve logitech mousun eronomisi, malzeme ve kalitesi ile geride kalıyor. Pençe şeklinde kullanıyorum ve G serisindeki o mouselarda maalesef tam uymuyor.
Tavsiyeleriniz için çok teşekkürler.
Önemli değil ben teşekkür ederim :) Doğru söylüyorsunuz G502 ve G402 pençe tutuşu için çok fazla uygun değil. Fakat yinede bu konudan ayrılmadan önce, pençe şeklinde tutuyorsanız G303'e de bakmayı unutmayın, pençe tutuşu için özel bir tasarımı var. Özür dilerim, eğer sürekli aynı markadan öneri yapıp sizi rahatsız ettiysem. Ben Logitech kullanıyorum da gayet memnunum o yüzden önerdim size, seçim size kalmış :)

Steelseries sensei raw modeline de bakabilirsin, elin biraz büyükse çok rahat edersin özellikle CS GO da mouse un üzerindeki ekstra tuşlara veya yüksek DPI a ihtiyacın olmayacaktır.

Steelseries sensei raw modeline de bakabilirsin, elin biraz büyükse çok rahat edersin özellikle CS GO da mouse un üzerindeki ekstra tuşlara veya yüksek DPI a ihtiyacın olmayacaktır.
Elim ne büyük ne küçük ama ben kararımı verdim sağ olun. Razer Mamba Tournament Edition alacağım ve herkese öneririm.
Konu kilit.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı