200-300 TL klavye önerisi

Bu şekilde hiç bir yere varamazsın. Ben bir görüş sürüyorum ve bunu beğenmeyip akabinde hakaret ediyorsan bunu kanıtlaman gerekir. Boş beleş laf atıp kaçman değil. Madem biliyorsun ve benim yanlış söylediğimi düşünüyorsun o zaman buyur neden benim söylediklerim yanlış.

Hakaret etmiyorum ki? Bir link gönderilmesine ve içinde mekanik klavye önerisi yer almasına: "Dandik" diyorsanız o zaman asıl beni "dandik" bir bakış açısı ele ile almış olursunuz. Burada yaklaşım eksikliği en başta sizden kaynaklanıyor.

Dandik dediğiniz üründe; ekstra klavye içerikleri ve alaşımı kısılarak ham şekilde mekanik klavye özelliği sunulmuş ve Philips bunu F/P bandında kullanmış. Adı sanı yeni duyulan bir üründen söz etmiyoruz. Bunu birçok köklü marka yapmaktadır. Sırf fiyatı uygun diye Philips önerisine dandik deyip "mekanik hisli" bir ürün önerisi yapıyorsanız yorumsuzum. Ve kaldı ki ben sizin önerinize böyle bir eleştiride de bulunmadım. Üye ele alır, değerlendirir ve son kararı verir. Bir fikir beyanına "dandik" diye başlamanın hiçbir izahı yok.

Not: Boş-beleş. Bu mudur yani yaklaşım biçimi? Sizi tanımıyorum ancak ithamlarınızı bir görün derim.

@alihanvardertyok Sırf Philips diye savunuyorsanız diye söylüyorum muhtemelen bu da bir başka markaya ürettirilmiş üründür. Öyle olmasaydı bile kısılan yer sadece bileşen ve ekstra içerikler değil. Asıl Çin işi klavyelerde kısılmaması gereken switchlerden de kısılmış. Dediğim gibi adı sanı yeni duyulsa da MSI da olsa kalitesizse kalitesizdir. Eskiden 250 TL'ye mekanik kalvye olmaz, almayın diyorduk. Şimdi 300 TL altına alınabilir klavye bile kalmamışken 250 TL'ye satılan güya "mEkAnİk" klavyenin ne hayrı olabilir? F/P bandı demiyoruz buna direk dandik diyoruz. Adı mekanik olsun diye switchler de dahil her yerinden kısılmış bir klavye. Bana göre bu tarz bir kalvyenin Gamepower veya Rampage ile bir farkı yok. İsterse markası Steelseries olsun.

Ek olarak bunları da şurdan burdan gördüğümle söylemiyorum. Sizin o övdüğünüz "f/P mEkAniK" klavyeleri de kullandım Masterkeys gibi yarı mekanik de kullandım. Ve söyleyebilirim ki MK110'un yarı-mekanik switchlerinin hissiyatı ve kalitesi güya F/P klavyelerinizden çok daha iyi.

Evet sadece link atan birinin yorumuna doğrudan dandik dedim. Zira burada birileri öneri yapıp artı-eksi tartışması yaparken link atıp kenara geçmek saçmalıktan başka bir şey değildir. Eğer diğer insanların attığını değil bir başkasını savunuyorsan neden onu savunduğunu belirtmen lazım. Bunun amacı konu sahibine yardımcı olmak çünkü.

@Marla Singer Alakası bile yok. 300 TL altına gerçekten oyuncu klavyesi bile denmez şu dolar kuru ve fiyat pahalılığında. Millet 300 TL'yi bir klavye için çok görüyor "Ya bu kadar para veriyorum mekanik olsun len" diyip saçma klavyelere yöneliyorlar. Bahsettiğiniz yarı-mekanik CM veya SS klavyeler o güya mekaniklerden çok daha iyidir.

@alihanvardertyok Sırf Philips diye savunuyorsanız diye söylüyorum muhtemelen bu da bir başka markaya ürettirilmiş üründür. Öyle olmasaydı bile kısılan yer sadece bileşen ve ekstra içerikler değil. Asıl Çin işi klavyelerde kısılmaması gereken switchlerden de kısılmış. Dediğim gibi adı sanı yeni duyulsa da MSI da olsa kalitesizse kalitesizdir. Eskiden 250 TL'ye mekanik kalvye olmaz, almayın diyorduk. Şimdi 300 TL altına alınabilir klavye bile kalmamışken 250 TL'ye satılan güya "mEkAnİk" klavyenin ne hayrı olabilir? F/P bandı demiyoruz buna direk dandik diyoruz. Adı mekanik olsun diye switchler de dahil her yerinden kısılmış bir klavye. Bana göre bu tarz bir kalvyenin Gamepower veya Rampage ile bir farkı yok. İsterse markası Steelseries olsun.

Ek olarak bunları da şurdan burdan gördüğümle söylemiyorum. Sizin o övdüğünüz "f/P mEkAniK" klavyeleri de kullandım Masterkeys gibi yarı mekanik de kullandım. Ve söyleyebilirim ki MK110'un yarı-mekanik switchlerinin hissiyatı ve kalitesi güya F/P klavyelerinizden çok daha iyi.

Evet sadece link atan birinin yorumuna doğrudan dandik dedim. Zira burada birileri öneri yapıp artı-eksi tartışması yaparken link atıp kenara geçmek saçmalıktan başka bir şey değildir. Eğer diğer insanların attığını değil bir başkasını savunuyorsan neden onu savunduğunu belirtmen lazım. Bunun amacı konu sahibine yardımcı olmak çünkü.

Siz de kendi paylaştığınız ürünü savunmuş oluyorsunuz? Ben fikir sundum diye neden savunma geçeyim? F/P bandında Philips marka bir ürün sundum. Üründe de bu içeriğe istinaden bazı kısmalar yapılmış ki normaldir. Sırf bu kısmalar yapıldı diye "dandik" demeniz hala mantık içermiyor.

Ve hala olayı kişiselleştirip ""f/P mEkAniK" gibi tuhaf bir yorumda bulunuyorsunuz. Ben bir ürünün ya da paylaştığım içeriğin sempatizanı değilim. Fiyat dahilinde tercih edilecek bir içerik paylaştım.

Konu sahibine: Bir ürün hakkında "dandik", ürünü paylaşan için "kaçıp gitmek" minvalinde yorumlarda bulunuyorsanız bu yardımcı olmak değil; ben kendime birini seçtim, hadi tartışayım - amacı içermektedir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı