200 bin TL'ye motor önerisi

kanipex

Centipat
Daha fazla  
Yakın bir zamanda 18’e gireceğim ve motor almak istiyorum. Sevgilimle aramda 120 km gibi bir mesafe var ve sürekli otobüsle gidip geldim. Motor aldığımda haftada 1-2 defa gidip gelmek gibi bir düşüncem var. Önerebileceğiniz bir motor varsa söylerseniz sevinirim. 200 bin ödeyebileceğim en fazla fiyat, tabii ki önerisine ve motorun kalitesine bağlı biraz daha yükselebilir.

Teşekkürler abi 200 bin TL bütçem var 20 30 bin civarı daha üstüne koyabilirim motor iyiyse.
Şuan Dominar 250 sıfırı 220 bin tl. Bütçene uyumlu. A2 ehliyetinin olduğunu varsayıyorum tabiki. Onu önerebilirm.

Scooter istersen de SYM joymax250Z var 270 bin liralarda sıfırı bütçeni biraz aşmakta eğer denkleştirebilirsen onu da scooter olarak öneririm. İkinci el temizlerini 220-230'a denk getirebilirsin o da bir seçenek. Veya gene Dominar'ı beğendiysen 400 olanını ikinci elde o bütçelerde bulabilirsin. Sıfırı 301 bin TL.

Şu an Dominar 250 sıfırı 220 bin TL. Bütçene uyumlu. A2 ehliyetinin olduğunu varsayıyorum tabii ki. Onu önerebilirm.

Şu an ehliyetim yok 2 ay sonra 18 olup alacağım inşallah öneriniz için teşekkürler bir de 2. el ve 0 arasında 50 bin TL gibi bir fark oynuyor 6 bin 10 bin kmler ne kadar sıkıntı yaratır.

Şu an ehliyetim yok 2 ay sonra 18 olup alacağım inşallah öneriniz için teşekkürler bir de 2. el ve 0 arasında 50 bin TL gibi bir fark oynuyor 6 bin 10 bin kmler ne kadar sıkıntı yaratır.

Dediğim modellerde sorun olmaz. Şimdi şöyle bir şey ben o tabiri sevmesem de "piyasa motorlar" dedikleri ülkemizde gençlerin işte senin yaşındakilerin özellikle bindiği bazı klişe modeller var, seni ayrı tutuyorum yazından bilinçi biri olduğunu anladım. Bu gençler motorlarını katır gibi kullanıyor özellikle şimdiki R25 MT25 MT07 ne bileyim işte 250'lik CF motolar vs. Bunları ikinci elde almak büyük risk. Kullanıcı profilinden dolayı. Ülkemizde motor kültürü zayıf. Dediğim modeller ise bir nebze hatta çoğunlukla öyle daha olgun adamların bindiği motorlar. Özellikle Dominar400 ve SYM joymax250Z mesela onları önerdim. Onlarda 6-7 bin kmdeki modeller alınır eğer motorun bir sorunu kazası belası yok ise. Zaten sana da dedim ikinci elde onları önerebilirm diye. Yani bu şekilde ille sıfır olsun benim olsun diyorsan Dominar250 alabilirsin bütçene uyumlu. Dominar400 istersen gene ikinci elini alabilirsin. Veya scooter olsun diyorsan dediğim gibi SYM joymax 250Z onunda ben demin baktım çok temizleri var 220 bin liralara.

Son olarak Honda CB250R da bir seçenek bir nebze pahalı fakat 2023 modellerini falan bazen temizini o fiyatlara denk getirebilirsin satıcısı nakte falan sıkıştıysa.

TVS artık Honda'nın hiçbir motorunu yapmıyor
CFMOTO motorları sürekli bir arıza çıkartıyor Instagram'a girerek azıcık kaydırma ile denk gelebilirsin illaki
Japon'dan şaşma dememin sebebi Türkiye de en az sıkıntı çıkaran ve fiyat performans motoru olan motorları ürettiği için yoksa BMW Ducati harley gibi markalar tabii ki de efsane ve alınabilecek makinelar.

Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim biraz daha araştırma yapıp söylediklerinizide dikkate alarak bir motor alacağım.

RKS TVS Mondial Küba CFMOTO cart curt hepsi problemli Çin malı ve fason üretim motorlar

"Hero yapmıyor" olacaktı. Hero 2011 de bıraktı. Artık TVS yapıyor. Instagram kullanmıyorum, CFMOTO konusunda ise zaten kimseye önermem. Dediğim şey Sen CF'yi Mondial, Yuki, Arora, Küba gibi fason getirtip logo basan markalardan ilan etmişsin, öyle yazmışsın bilgi yanlışlığını düzelttim. Kendi yazını alıntıladım. Unuttuysan bu yazımın üzerinde okuyabilirsin. Ben zaten kimseye bu forumda CF önermedim hep uzak durun dedim. Yazılarımı bulup okuyabilirsin. Cümleten iyi geceler.

Örneğin, Honda activa ve Tvs jüpitere bakabilirsin. Motor blokları aynı, Birçok şeyide ortak. Activanın lastikleri bile mrf olarak geliyor. Tasarımlarıda zaten %85-90 benziyor. Aynı fabrikadan çıkan motorlar, Birisi honda için üretiliyor birisi kendileri için. örnek olması adına bu örneği de vereyim.

Hindistan'dan bir Google street view görüntüsü gördüğün üzere activa, ve jüpiter dolu.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…