Öncelikle merhaba arkadaşlar. Birkaç dakika önce laptopumda M.2 yuvası olduğunu öğrendim ve HDD'nin hantallığından kurtulmak istiyorum.
Akakçe'den bakayım dedim WD Green çıktı karşıma fakat birkaç konuda hız sorunu olduğunu okudum. Kingston A400'de ise hızlı sağlık düşmesi sorunu olduğunu okudum.
Bana 200₺ civarı kronik sorunlu olmayan M.2 SSD önerebilir misiniz?
Adata Ultimate SU650 M.2 SSD ASU650NS38-120GT-C detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Adata Ultimate SU650 M.2 SSD ASU650NS38-120GT-C detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Hocam internette açılan konuları görünce gözüm korkmadı değil, riske atmak istemiyorum.
Ayrıca Hikvision da güvenlik çözümleri üreten bir firma anladığım kadarıyla, fakat sitelerinde SSD ile ilgili birşey göremedim.
Hocam bir SSD daha buldum fakat internette okuduğum kadarıyla bazı anakartlar PCI-e SSD'ler desteklemiyormuş. Acaba benim laptopum destekler mi? Bunu almak istiyorum çünkü diğerlerinden 50 lira daha pahalı ama hız olarak da büyük bir fark var.
Adata 128 GB XPG SX6000 LITE ASX6000LNP-128GT-C M.2 PCI-Express 3.0 arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
SSD konusu söz konusu olduğunda bazen ciddi anlamda kafa karışabiliyor. Bunun temel nedeni aslında bazı terimleri farklı yerde kullanmamızdan kaynaklanıyor. Harddiskle…
www.kotaman.com
@Yener K. Hocam yeni mesaj olmadığı için birleştirildi bir bakabilir misiniz?