M.2 SSD + SSD vs M.2 SSD + HDD

Şöyle uygulamayı örneğin Call of Duty'yi M.2 SSD'ye yüklersem o hızda mı çalışır?
Ve Windows'u SSD'ye kuracağım.

Hocam tabii ki daha hızlı açılır. Örnek vereyim bende sadece M.2 SSD var. Arkadaşlarımda HDD var. Onlar oyunları daha ilk ekrandayken ben poligona girmiş oluyorum. Yani kısaca çok fark oluyor açılışta.

400 TL Max evet SSD hızlı olduğu için düşünüyorum fiyatı uygun olursa sevinirim 300-400
Ve az fotoğraf yükleyeceğim dosya çoğunluklu olacak.

Sadece depolama amaçlı ve işletim sistemi kurulmayacaksa bu tercih edilebilir:
İşletim sistemi kuracaksanız bunu almayın. M.2+HDD alın. Windows M.2'ye kurarsınız oyunlar, fotoğraflar, dosyalar HDD'de olur.

Sadece depolama amaçlı ve işletim sistemi kurulmayacaksa bu tercih edilebilir:
İşletim sistemi kuracaksanız bunu almayın. M.2+HDD alın. Windows M.2'ye kurarsınız oyunlar, fotoğraflar, dosyalar HDD'de olur.

Bunu SSD olarak alsam
M.2 SSD olarak da
Ama SSD çok pahalıymış uygun bir SSD iş görür gibi.

Bunu SSD olarak alsam
M.2 SSD olarak da
Ama SSD çok pahalıymış uygun bir SSD iş görür gibi.

Attığım modelde QLC bellekler var. Sadece depolama amaçlı kullanılmalı. 860 EVO her alanda iş görür. Fiyatı ondan ucuz attığımın. İtopya gereksiz pahalı bu arada, oradan almayın.

Attığım modelde QLC bellekler var. Sadece depolama amaçlı kullanılmalı. 860 EVO her alanda iş görür. Fiyatı ondan ucuz attığımın. İtopya gereksiz pahalı bu arada, oradan almayın.

İtopya'dan topluyorum.
Şöyle düşündüm Windows'u SSD'ye kurmayı dosyaları da SSD'ye aktarmayı
Sadece oyunları M.2 SSD de oynamayı düşündüm mantıklı mıdır sizce

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı