Hocam v-sync oyunun FPS'sini monitörün desteklediği en fazla FPS'ye sabitlemiyor mu ben mi yanlış biliyorum?75Hz monitör var DisplayPort ile bağlı G-Sync falan açık oyunda V-Sync'de açık FPS'im 200 kasıyor hissiyatı veriyor drop falan hiçbir şey yok.
Örneğin 150 fps alıyorsun ama sık sık 120'ye düşüyor. O zaman 120'ye sabitle. Minumum kaç fps alıyorsan o sayıya ya da bir iki azına sabitle. Emin ol daha akıcı olacak. Ancak GPU'nun %100'ünü kullanmamaya dikkat et.Çok tartışmıssınız anlamadım şimdi soruyorum monitörüm 75Hz FPS sınırını 75emi sabitleyeyim akıcı olması için sınırsız mı yapayım NVIDIA ayarlarından G-SYNCem açık.
75Hz monitör var DisplayPort ile bağlı G-Sync falan açık oyunda V-Sync'de açık FPS'im 200 kasıyor hissiyatı veriyor drop falan hiçbir şey yok.
Hocam V-Sync oyunun FPS'sini monitörün desteklediği en fazla FPS'ye sabitlemiyor mu ben mi yanlış biliyorum?
G-Sync var monitörümde FPS falan sabitlemiyor vallahi.
Bilgisi olmayan arkadaşlar bilenleri ne çok darlamış okurken ben sinir oldum resmen nasıl bu kadar sakin kaldınız vallahi tebrik ederim. Konuya gelirsek saçma sapan alakasız örnekler verilmiş yok şişe varmış 1 litre ne kadar su alırmışne şişesi ne suyu bilgisayar bu tamamen alakasız bir örnek. Arkadaşın da anlatmaya çalıştığı gibi monitör kaç Hz olursa olsun aldığın FPS input lagı azaltacağı için oyun daha akıcı olacaktır bu yüzden FPS sabitlenmez. Sonuç olarak 75 Hz monitörde 150 FPS ile 75 FPS arasındaki fark bal gibi de hissedilir.
Bende de GTA 5'te olmuştu RX6600 ekran kartı olduğu için NVIDIA V-Sync kapatmıştım 200 FPS'de kapsıyordu açınca sorun düzeldi.
Bütün yaygara bana insan gözü 24 fpsten fazlasını göremez diyenleri hatırlattıBilgisi olmayan arkadaşlar bilenleri ne çok darlamış okurken ben sinir oldum resmen nasıl bu kadar sakin kaldınız vallahi tebrik ederim. Konuya gelirsek saçma sapan alakasız örnekler verilmiş yok şişe varmış 1 litre ne kadar su alırmışne şişesi ne suyu bilgisayar bu tamamen alakasız bir örnek. Arkadaşın da anlatmaya çalıştığı gibi monitör kaç hz olursa olsun aldığın FPS input lagı azaltacağı için oyun daha akıcı olacaktır bu yüzden FPS sabitlenmez. Sonuç olarak 75 hz monitörde 150 FPS ile 75 FPS arasındaki fark bal gibi de hissedilir
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.