200 m2 ev için ADSL modem tavsiyesi

orhun_ztrk

Kilopat
Merhaba arkadaşlar.

Superonline 16 Mbps yalın ADSL kullanıcısıyım ve firmanın verdiği standart modemi kullanıyorum. Yaklaşık 200 metrekare bir eve taşındım. Bu evin her odasında rahatlıkla çekebilecek kadar güçlü, yalın ADSL için uyumlu ve en önemlisi modeme bağlanan her cihaza hız sınırı koyabileceğim (Sanırım QoS ayarı diyorlar) bir modem almayı düşünüyorum.

Bu konuda bilgi sahibi arkadaşlardan yardım ve tavsiye bekliyorum.

Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dark RangeMAX WRT450 450Mbit 3x5dBi Antenli 802.11n WiFi Kablosuz Access Point / Router / Repeater (DK-NT-WRT450) (OUTLET) - Outlet

Bu şekilde satılan ürünler var. Ayrıca 2. el 50-60 TL'e de router bulabilirsiniz.

giphy.gif

Maalesef o kadar büyük evi tek modemle idare etmeniz zor. İstediğiniz kadar güçlü antenlerle gelin, tüm evi kaplaması olanaksız. Onun yerine ayrı bir Access Point/Router alıp, kabloyla bağlayıp başka bir odaya koyup tekrar WiFi yayabilirsiniz.

Peki modeme bağlananlara hız sınırlaması yapabileceğim kaliteli bir ürün tavsiye edebilir misin.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı