- Makaleler
- 21
Niye korkuyorsun? Diktatörlük mü var bu sitede? Bildiğim kadarıyla yok kimseye yalakalık yapmak zorunda değilsiniz.Şuan bu mesajı beğenmeye bile korkuyorum oradan yola çıkın.
Niye korkuyorsun? Diktatörlük mü var bu sitede? Bildiğim kadarıyla yok kimseye yalakalık yapmak zorunda değilsiniz.Şuan bu mesajı beğenmeye bile korkuyorum oradan yola çıkın.
Çünkü birazdan bu mesaj yüzünden uyarı yiyebilirim. Bir keresinde sadece moderatöre kızgın attım diye 1 hafta uyarı yemiştim.Niye korkuyorsun? Diktatörlük mü var bu sitede? Bildiğim kadarıyla yok kimseye yağcılık yapmak zorunda değilsiniz.
Evet onlardan haberim var. Kimin neye kızıp, gülüp gülmeyeceği kimseyi ilgilendirmez spam yapılmadığı sürece. Millet yavaş yavaş kaçıyor bu tavırları yüzünden, mecbur değişecekler.Çünkü birazdan bu mesaj yüzünden uyarı yiyebilirim. Bir keresinde sadece moderatöre kızgın attım diye 1 hafta uyarı yemiştim.
Umarım değişirler yoksa moderatörlerin kişiliği değil kendisi değişmeye başlayacak.Evet onlardan haberim var. Kimin neye kızıp, gülüp gülmeyeceği kimseyi ilgilendirmez spam yapılmadığı sürece. Millet yavaş yavaş kaçıyor bu tavırları yüzünden, mecbur değişecekler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.