200$ steam bakiyesi ile ne yapılır?

Aslında bıçak veya bakiyemin değerinin kaybolmaması için verdiğiniz tavsiyeleri biliyorum , cevap yazan arkadaşlarada çok teşekkür ederim.

Öğrenmek istediğim kasa açmak isteyen birine hangi kasaları önerirdiniz ?
Mesela 15-20 dolarlık kasalar var veya çok ucuz kasalar var vb ...

Hayır hocam. 3. parti sitelerde Huntsman, Nomad, Paracord, Gut, Bowie, Survival gibi bir sürü bıçak var 250 dolar altına. Ama Steam pazarında ne kadardır bilmiyorum. Huntsman Knife bayağı iyidir. Güzel skinleri de oluyor bu fiyatlara. Bıçak düşünülebilir yani gayet de.

@Ufukhai hocam bıçak düşünürsen bağlantıdaki siteden istediğin bıçakların skinlerine bakabilirsin. Ben Hunstman sayfasını attım. Hem OG bir bıçak hem de animasyonu güzel. Bence ucuzlar arasında en iyisi. Skin olarak da Ultraviolet veya Autotronic tercih edilebilir. Sana kalmış.

CS floattan aldığım 250 dolarlık Huntsman. Steam bakiyesi ile 550 dolara satılıyor. :D abartı fiyatıları var Steam pazarında.

Aslında bıçak veya bakiyemin değerinin kaybolmaması için verdiğiniz tavsiyeleri biliyorum, cevap yazan arkadaşlarada çok teşekkür ederim.

Öğrenmek istediğim kasa açmak isteyen birine hangi kasaları önerirdiniz?
Mesela 15-20 dolarlık kasalar var veya çok ucuz kasalar var vb...

Rüyalar ve kabuslar. Fav kasamdır kendisi.

Aslında bıçak veya bakiyemin değerinin kaybolmaması için verdiğiniz tavsiyeleri biliyorum , cevap yazan arkadaşlarada çok teşekkür ederim.

Öğrenmek istediğim kasa açmak isteyen birine hangi kasaları önerirdiniz ?
Mesela 15-20 dolarlık kasalar var veya çok ucuz kasalar var vb ...
Hocam herkes Rüyalar ve Kabuslar öneriyor ve gerçekten de en pahalı olanlar dışında kar etme ihtimalinizin en yüksek olduğu kasa o. Ama dikkatinizi çekerim ''içlerinden en yüksek ihtimali olan'' yani kar etme ihtimaliniz yine çok ama çok düşük. Tabi ilk kasadan binlerce dolar kar da edebilirsiniz o da bir ihtimal.

Sonuç olarak ben kesinlikle tavsiye etmem. Ha siz diyorsanız ''o paranın gitmesi beni çok üzmez, hem o küçük ihtimali kovalarım hem de eğlenmiş olurum'' o zaman açabilirsiniz. Ama kar elde etmek için asla ama asla önermem.

Allah'a şükür , şaşkınlık içerisindeyim ....
Bir tane göçebe bıçağı çıktı :) ama float değerini göremiyorum nedendir ?
Başka bir kasa açtım bu sefer de İskelet Bıçak | Kaplan Dişi (Fabrikadan Yeni Çıkmış)

Son düzenleme:
Allah'a şükür , şaşkınlık içerisindeyim ....
Bir tane göçebe bıçağı çıktı :) ama float değerini göremiyorum nedendir ?
Başka bir kasa açtım bu sefer de İskelet Bıçak | Kaplan Dişi (Fabrikadan Yeni Çıkmış)
Hocam troll mu bilemedim ama Steam envanter linkini atarsanız bakabiliriz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı