200 TL altı fare önerisi

Bütçe
200 TL altı

Salih Zeki

Decapat
Daha fazla  
Merhabalar, dayanıklı, uzun ömürlü, güzel görünümlü bir fare arıyorum. En az 2 tane makro tuşu ve DPI tuşu kesinlikle olmalı. Mat bir yüzeyi olursa çok iyi olur. Hafiflik açısından orta düzeyde olabilir çok hafif veya çok ağır olmasın yani. Bir de kablosu uzun olmazsa iyi olur. Teşekkürler şimdiden.

Son düzenleyen: Moderatör:
El boyutunuz ve tutuş şekliniz nedir?

El boyutum büyük, tutuş şeklim claw grip.

Büyük el için MX518 öneririm ama palm için mouse claw kullananlar var ama claw ile ne kadar rahat edersin bilmiyorum.

Claw için bu daha iyi olur.

Son düzenleme:
Asus Rog Gladius II Core 6200DPI 6 Tuş RGB Optik Kablolu Gaming Mouse - incehesap.com şu mouse cidden 1000 TL mi belki 300'e çıkabilirim. Bu mouse güzel tercih olur mu benim için?

Çok şey istiyor olabilirim kusura bakmayın ama keskin hatlı yakışıklı bir mouse istiyorum. 😁

Katar Pro'dan daha kötü.
Redragon markası da bilindik ve iyi bir marka zaten. Sadece Türkiye'de çok fazla duyulmamış bir marka. Ben size M808 öneririm. 1000 falan değil zaten. Elinizin boyutu nedir? 300 TL'ye çıkacaksanız ve elinize uyuyorsa: Razer Deathadder V2 Mini Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı