200 TL Amazon Mouse Tavsiyesi

RayBurten

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Yakın zamanda 4500 liralık bir sistem topladım ve mevcut farem Frisby diye dandik bir fare. Yazın yayın yapmaya başlayacağım, kaliteli ve uzun ömürlü bir mouse'a ihtiyacım var. Şu an düşündüğüm mouse çeşitleri Razer Deathadder Chroma veya Logitech G303. Sizin de görüşlerinizi bekliyorum. Ürünü Amazon'dan alacağım, lütfen bu siteden önerin.

Razer Deathadder, Steelseries Rival, Logitech'in üst serileri performans olarak çok farklar içermez. Tamamen oyuncunun el boyutu, yapısı, tutuş şekliyle; yani ergonomisiyle alakalı olarak tercih edilme durumu kişiseldir. O yüzden benim tavsiyem imkanın varsa git bir yerde dene gör ve sana en rahat olanı seç. Mesela ben sol elle mouse kullanıyorum ve ellerim çok büyük değil. Solaklık yüzünden Logitech'in tasarımları oldukça rahatsız geliyor. Deathadder oldukça iri bir mouse ve left hand editionuyla rahat edemedim. Ben Steelseries Rival 100 kullanıyorum. O yüzden tavsiyeden çok kişisel tercihin önemli.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı