200 TL egzoz fan önerisi

4 pin girişli fanını 3 pin girişli yere takabilirsin. Ama hızını kontrol etmek istiyorsan fan çoklayıcı alman lazım.(kontrolcüsüyle birlikte) Ayrıca çoklayıcı bulmak aradığın o şeyi bulmaktan daha kolay.

A320M-HDVR4.0 model anakartım.
4 pin girişli fanını 3 pin girişli yere takabilirsin. Ama hızını kontrol etmek istiyorsan fan çoklayıcı alman lazım.(kontrolcüsüyle birlikte.

Bak evet bana da öyle dediler o yüzden bana attığım resimde ki bağlantılı giriş fan lazım.

Dosya Ekleri

• 1643747945200.png
    6,5 KB · Görüntüleme: 21
A320M-HDVR4.0 model anakartım.

Anakartta 2 tane 4 pin var CPU fan yuvasına PWM çoklayıcı ile bağlayın iki fanı da, diğer boş kalan 4 Pin'e ise attığım fanı alıp takın.

Molex ile son hız çalışır kontrol edemezsin. 4 pin bağlarsan edersin şu durumda. Ayrıca 3 pin girişi de kontrol edebiliyor olman gerek en azından ben kontrol edebiliyorum.
Bak evet bana da öyle dediler o yüzden bana attığım resimde ki bağlantılı giriş fan lazım.
Bakın işte bu giriş son hızda çalıştırır fanı. Gelen verilen bilgi yanlış sana.

Sana anakart da ki fan hızlarını gönderdim resimlerini ayarlanmıyor. Sadece bana görselde ki bağlantılı egzoz fanından lazım. Eski egzoz fanım o şekildeydi ayarlanıyordu.

Sana anakart da ki fan hızlarını gönderdim resimlerini ayarlanmıyor. Sadece bana görselde ki bağlantılı egzoz fanından lazım. Eski egzoz fanım o şekildeydi ayarlanıyordu.

Ben hiçbir şekilde Molex fanı kontrol edemedim. Benim dediğim yöntem Molex'li fan bulmaktan çok daha mantıklı ayrıca Molex bulunan fanlarda eski ve yok denecek kadar az.

Yine de sen bilirsin eski fanını bulabiliyorsan ondan al.

Bana iletişim bilgini özel mesaj olarak paylaşır mısın? Sizi görüntülü arasam kasa içerisinde bağlantı noktasında yardımcı olur musunuz?

Bana iletişim bilgini özel mesaj olarak paylaşır mısın? Sizi görüntülü arasam kasa içerisinde bağlantı noktasında yardımcı olur musunuz?

Buradaki nickimi aratırsanız Steam hesabıma ulaşabilirsiniz eğer oradan ulaşırsanız Discord'u verebilirim ancak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…