Bakın Molex üzerinden bağlantıda hızını ayarlayamazsınız çünkü sadece artı ve eksi güç girişi var tam hıza dönecek, 3 Pin'de ayarlama yapılabilmesi gerek ama ben de çözemedim onun derdini.
Ben size diyorum ki attığım fanı alın Alfais 4354 Flexa P5 5 Port Çıkışlı Pwm Fan Çoklayıcı Çoğaltıcı 4 2 Pin Splitter Kablosu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe yanına da bunu alın.
Anakartınız ne bilmiyorum ama tahminimde B450M Pro 4 gibi geliyor BIOS tasarımı yüzünden, üzerinde 2 tane PWM girişi var. Çoklayıcı ile soğutucu fanlarını tek bir yerde bu fanı ise diğer yerde toplarsınız kullanırsınız.
4 pin girişli fanını 3 pin girişli yere takabilirsin. Ama hızını kontrol etmek istiyorsan fan çoklayıcı alman lazım.(kontrolcüsüyle birlikte.
A320M-HDVR4.0 model anakartım.
Bakın işte bu giriş son hızda çalıştırır fanı. Gelen verilen bilgi yanlış sana.Bak evet bana da öyle dediler o yüzden bana attığım resimde ki bağlantılı giriş fan lazım.
Anakartta 2 tane 4 pin var CPU fan yuvasına PWM çoklayıcı ile bağlayın iki fanı da, diğer boş kalan 4 Pin'e ise attığım fanı alıp takın.
Molex ile son hız çalışır kontrol edemezsin. 4 pin bağlarsan edersin şu durumda. Ayrıca 3 pin girişi de kontrol edebiliyor olman gerek en azından ben kontrol edebiliyorum.
Sana anakart da ki fan hızlarını gönderdim resimlerini ayarlanmıyor. Sadece bana görselde ki bağlantılı egzoz fanından lazım. Eski egzoz fanım o şekildeydi ayarlanıyordu.
Anakartta 2 tane 4 pin var CPU fan yuvasına PWM çoklayıcı ile bağlayın iki fanı da, diğer boş kalan 4 Pin'e ise attığım fanı alıp takın.
Molex ile son hız çalışır kontrol edemezsin. 4 pin bağlarsan edersin şu durumda. Ayrıca 3 pin girişi de kontrol edebiliyor olman gerek en azından ben kontrol edebiliyorum.
Bakın işte bu giriş son hızda çalıştırır fanı. Gelen verilen bilgi yanlış sana.
Bana iletişim bilgini özel mesaj olarak paylaşır mısın? Sizi görüntülü arasam kasa içerisinde bağlantı noktasında yardımcı olur musunuz?
Buradaki nickimi aratırsanız Steam hesabıma ulaşabilirsiniz eğer oradan ulaşırsanız Discord'u verebilirim ancak.
Silindi.Siz bana Discord adresinizi paylaşın buradan ekleyim Steam kullanmıyorum.
Beratпетрози#0648
Birazdan sileceğim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.