200 TL Ekran Kartı Önerisi

Kutluay

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 2 haftadır ciddi bir mavi ekran problemim var değişmedik parça kalmadı bilgisayarda sıra geldi ekran kartına bakalım sorunu ekran kartı mı çözecek...

Sistem Özellikleri :
  • Anakart : Asus m4a87td
  • İşlemci AMD : athlon II X4
  • Ekran Kartı : Atı Radeon HD 4670
  • Ram : 10 GB ( 4 slot var 3x2 GBlik Kingston DDR3 1333 var / 1 tane Başka marka var 4 GB )
  • Power : 350 lik var
  • Windows 7 (64bit)

Bu sisteme uyabilecek maksimum 200 TL lik bir ekran kartı önerir misiniz ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Genelde mavi ekran ramlerden kaynaklanıyor ramin 1 tanesini tak sadece öyle dene. Düzelmezse ramlerin hepsini teker teker dene.

Ramleri teker teker denedim yapmadığım şey kalmadı :)
minidump dosyasını okuyan arkadaşların önerisi üzerine Ekran kartı alacağım sorunu çözebilmek için.
Nvidia almamı önerdiler AMD sürücüleri çakışıyormuş Önerdiklerinizi yarın Vatandan soracağım.

Biraz zaman geçmiş ama hala arayan kullanıcılar için söyleyeyim. Bu fiyata alınabilecek en iyi kartlar.

Amd'cilere: R7 240
Nvidiacılara: GT 630'dur.

Bütçeyi Biraz Aşarım 350 TL'ye Kadar Çıkarım Daha da Çıkamam Diyenlere:

AMD'cilere: HD 6850
Nvidiacılara: GT 730 Alınabilir.

İyi Sosyaller :)

@FGTR-Berke Bakmaya üşendim ama arkadaşın bütçesine göre en fazla o kartlar alınabiliyorsa tabii ki R7 240 veya HD6850 alınmalı. GT serisi kartlar ile pek oyun oynanabileceğini sanmıyorum. Onun için GTX serisi var ya :)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı