200 TL F/P Mekanik Klavye Önerisi

Bütçe
200
Bana göre kalitesiz değil. Topluma göre kalitesiz. Bu ürün ise fiyat performans bir ürün olmaz. Fiyat performans dediğimiz kavram fiyatına göre kalitesi ve özellikleri iyi olan bir eşyaya denir. Ayrıca sadece sizde sorun çıkmaması bunu iyi veya fiyat performans bir klavye yapmaz.

Ben birinci elden deneyimlerime dayanarak öneri yaptım zaten, topluma göre değil. Topluma göre öneri yapıyorsanız ezbere konuşuyorsunuz demektir. Bu forumdakilerin amacı deneyimlerini aktararak diğer insanlara yardımcı olmak olmalı. Arkadaş 500 -1000 TL bütçe belirtseydi farklı klavyeler önerebilirdim.

Önerdiğim klavye senin dediğinden kat kat iyidir. En azından basmama sorunu yaşayan kişiler yok, Switch'leri orijinal Outemu veya content Switch, garantisi de fiyatına göre fan değil.

Basmama sorunlarını mı dile getireyim, çakma Switch'ler kullanılmasını mı yoksa rezalet garantisini mi?

Basmama sıkıntıları yeni sürümünden sonra yok oldu diyorum. Ben de alırken şüpheyle yaklaştım ancak 2021 sürümünü alan hiç kimsenin (ben dahil) bu sorunu yaşadığına şahit olmadım. Önceki sürümleri evet sorunluydu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben birinci elden deneyimlerime dayanarak öneri yaptım zaten, topluma göre değil. Topluma göre öneri yapıyorsanız ezbere konuşuyorsunuz demektir. Bu forumdakilerin amacı deneyimlerini aktararak diğer insanlara yardımcı olmak olmalı. Arkadaş 500 -1000 TL bütçe belirtseydi farklı klavyeler önerebilirdim.

Ben de birinci elden deneyimlerime dayanarak kötü olduğu söyledim.

Birden fazla insanın deneyiminin kötü olması ezbere konuşmak iken tek bir kişinin deneyimi fazlaca ön plana çıkıyor yani anladım.

500-1000 arası kalitesiz fazla bir klavye klavye yok zaten. Önemli olan 200-500 arasında kaliteli öneri yapabilmek.

Basmama sıkıntıları yeni sürümünden sonra yok oldu diyorum. Ben de alırken şüpheyle yaklaştım ancak 2021 sürümünü alan hiç kimsenin (ben dahil) bu sorunu yaşadığına şahit olmadım. Önceki sürümleri evet sorunluydu.

Çakma Switch'ler? Rezil garanti?

Ben de birinci elden deneyimlerime dayanarak kötü olduğu söyledim.

Birden fazla insanın deneyiminin kötü olması ezbere konuşmak iken tek bir kişinin deneyimi fazlaca ön plana çıkıyor yani anladım.

500-1000 arası kalitesiz fazla bir klavye klavye yok zaten. Önemli olan 200-500 arasında kaliteli öneri yapabilmek.

Çakma Switch'ler? Rezil garanti?

Muhtemelen size önceki sürümü denk gelmiş. O konuda bir şey diyemem. Ben ikisinin arasındaki farklı söyledim. Kimseyi de zorlamıyorum alsın diye. Ama bu fiyatlarda çok kaliteli bir klavye bulmak zaten imkansız.

Arkadaşlar Gamepower mı yoksa Redragon mu?
İkisi de değil. Gamenote KB435L pişman etmez. 50 TL zorlamaya değer. Hepsiburada'dan ilk alışverişte 50 TL indirimden faydalanabiliyorsanız 200 TL'ye alabilirsiniz. İlla zorunlu ise Redragon Game****r'a göre daha iyidir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı