200 TL F/P Mekanik Klavye Önerisi

Bütçe
200
Gamepower Warlock Compact vardı eskiden ama onun bile fiyatı uçmuş. Blue Switch olanları 235 TL. Ben red switch olanını kullanıyorum birkaç aydır, memnunum ancak red switch kalmamış gibi.

@Shuichi Tatsuo boşuna üzgün atma arkadaşım. Önerdiğin klavye bundan daha iyi değil. Bu fiyata anca bunlar.

Gamepower Warlock Compact vardı eskiden ama onun bile fiyatı uçmuş. Blue Switch olanları 235 TL. Ben red switch olanını kullanıyorum birkaç aydır, memnunum ancak red switch kalmamış gibi.

Gamepower alınmaz. Kalitesiz bir marka.

Gamepower alınmaz. Kalitesiz bir marka.

Ezbere konuşuyorsunuz yine. Tamam size göre kalitesiz olsun, bana göre de kaliteli bir ürün değil ancak F/P olarak bu fiyata anca bunlar oluyor. Ayrıca 2021 sürümü ile beraber önceki modelindeki kronik sıkıntıları yok olmuş, ben kendim kullanıyorum bir sıkıntısını yaşamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ezbere konuşuyorsunuz yine. Tamam size göre kalitesiz olsun, bana göre de kaliteli bir ürün değil ancak F/P olarak bu fiyata anca bunlar oluyor. Ayrıca 2021 sürümü ile beraber önceki modelindeki kronik sıkıntıları yok olmuş, ben kendim kullanıyorum bir sıkıntısını yaşamadım.
Bana göre kalitesiz değil. Topluma göre kalitesiz. Bu ürün ise fiyat performans bir ürün olmaz. Fiyat performans dediğimiz kavram fiyatına göre kalitesi ve özellikleri iyi olan bir eşyaya denir. Ayrıca sadece sizde sorun çıkmaması bunu iyi veya fiyat performans bir klavye yapmaz.

@Ontheroonkilled boşuna üzgün atma arkadaşım. Önerdiğin klavye bundan daha iyi değil. Bu fiyata anca bunlar.

Önerdiğim klavye senin dediğinden kat kat iyidir. En azından basmama sorunu yaşayan kişiler yok, Switch'leri orijinal Outemu veya content Switch, garantisi de fiyatına göre fena değil.

Basmama sorunlarını mı dile getireyim, çakma Switch'ler kullanılmasını mı yoksa rezalet garantisini mi?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı