200 TL gaming klavye önerisi

Klavye rahatsız edebilecek kadar çok ses çıkarıyor mu?
Anormal bir sesi yok klavyenin normal tuş sesi çıkartıyor. Tuş hissiyatı güzel. Sadece boşluk ve enter tuşlarına sanırım farklı bir mekanizma koymuşlar. Bu iki tuşa basınca diğerlerinden biraz farklı bir ses çıkıyor. Eğer önceliğiniz sessizlik ise daha iyi klavyeler bulabilirsiniz ancak güzel hissiyatlı ve iyi aydınlatmalı bir model isterseniz sizi memnun edecektir. Aydınlatma gücü yüksek ve aydınlatma seçenekleri oldukça geniş.

Anormal bir sesi yok klavyenin normal tuş sesi çıkartıyor. Tuş hissiyatı güzel. Sadece boşluk ve enter tuşlarına sanırım farklı bir mekanizma koymuşlar. Bu iki tuşa basınca diğerlerinden biraz farklı bir ses çıkıyor. Eğer önceliğiniz sessizlik ise daha iyi klavyeler bulabilirsiniz ancak güzel hissiyatlı ve iyi aydınlatmalı bir model isterseniz sizi memnun edecektir. Aydınlatma gücü yüksek ve aydınlatma seçenekleri oldukça geniş.
Cooler Master MasterKeys Lite RGB LED Mekanik Hisli TR Oyuncu Klavyesi | ITOPYA

Bugün elime geçti. Yaklaşık 3 saat'den beri aralıksız kullanıyorum. Şu anlık mükemmel. Ses ne fazla ne az, kulağa çok hoş geliyor. Işıklar'da aynı şekilde, çok güzel. Bu fiyat kategorisinde alabileceğin klavyeler arasına ekleyebilirsin.

Teşekkürler bu klavyeyi almaya karar verdim hem kulaklıkla birlikte alacağım için en uygun bu.

James Donkey 619 104 tuşlu klavyesi. Epeydir kullanıyorum gayet güzel bir klavye fiyatına göre önerebilirim. 160 tl ye almıştım şimdi 220 civarı sanırım. Malumunuz dolar [emoji849]

@Silinen üye hoş bir sesi var... Razer'in Expert modeline benzemekte...

Ses bakımından sormuyorum. Corsair sitesinde Kauçuk kubbe anahtar kullandığı yazıyor. Bu anahtar tipi 20 Liralık klavyelerde bile kullanılıyor. Membran klavyelerden bir farkı yok gibi duruyor. Yazık oldu. Almayi düşünüyordum.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı